Pentru pasionatii de rosu si alb in baie care deja au citit acest articol despre amenajarea baii cu faianta rosie cu alb, am mai pregatit un articol tot despre acest subiect. Se pare ca se cauta foarte mult modele de bai mici si mari amenajate cu faianta alba si rosie.

In mici tuse sau in total look, rosul este cel care face show in baie. Va fi dificil sa rezistati cu siguranta si dumneavoastra culorii iubirii si a multiplelor sale fatete. Rosu mac, rosu pasiune, rosu cherry, aceasta culoare este atat glamour cat si energica, plina de dinamism si tonica.

Deci rosu este o culoare dinamica si calda prin excelenta, este o culoare care nu are cum sa treaca neobservata. Si albul este culoarea care il pune cel mai bine in evidenta. Deci cei care vor sa aiba o baie plina de energie si de viata pot sa combine cel mai bine faianta alba cu cea rosie in baie.

Rosul arata deci minunat in baie alaturi de faianta alba in mici tuse. Sau prin intermediul pieselor de mobilier rosii care vin cu un stil foarte actual in baie. Robinetele cromate si portelanul alb stralucesc de minune alaturi de alb.

Puteti sa alegeti si o faianta alba in mici tuse pentru o baie in care sa predomine mozaicul rosu. Efectul va fi unul plin de clasa.

Deci pentru o baie plina de culoare, pasiune si optimism, nimic nu se compara cu rosul care contrasteaza de minune cu blandetea si cu dulceata albului. Rosul este nuanta care va impune o noua ambianta. Si daca nu va doriti o nuanta mult prea impozanta, puteti miza fara probleme pe tonurile care ne duc cu gandul la caramida sau la rugina.

Culoarea rosu arata minunat alaturi de alb in mici tuse si prin intermediul faiantei cu modele florale. Baia din caminul dumneavoastra va avea o nota in plus de modernitate.

baie moderna rosu combinat alb

O baie in nuante de alb in partea de sus si rosu in partea de jos arata minunat cu model de brauri intercalate. Modelele florale cu trandafiri rosii minunati pe un fundal alb arata minunat. Obiectele sanitare si accesoriile tot albe vor pune cel mai bine in valoare acest model de baie.

Faianta in rosu si alb arata minunat si alaturi de lemnul cel calduros. Rosul si albul vor fi intr-o armonie perfecta cu lemnul adus in baie si prin intermediul accesoriilor. Veti integra atat natura cat si dinamismul in baia dumneavoastra. Prosoapele in alb sau bej sau si un covoras in aceleasi nuante vor completa de minune ambianta din baie.

Si la final va spunem ca nu trebuie sa omiteti nici faptul ca baia in alb si rosu cu o gresie neagra este o idee la fel de buna. Daca pe alocuri veti mai placa si cateva placi de faianta neagra, care sa contrasteze intre faianta alba si rosie, veti obtine o baie perfecta. Poza de mai jos poate confirma acest lucru.

baie moderna rosu alb negru

Mai multe imagini cu bai in alb si rosu, mici si mari, veti gasi in galeria cu fotografii a acestui site.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...