Sa transformam o baie mica intr-o locatie primitoare si de bun gust.

Foarte multa lume ce are in casa o baie mica viseaza la cea mai mare baie, amenajata cu un mobilier si cu accesorii moderne si elegante, cu un blat cat mai lat si cu obiecte sanitare inedite si design. Dar in apartamente sau chiar si in case, uneori spatiul dedicat baii nu este suficient din pacate. Din fericire insa exista cateva trucuri deco pentru ca o baie mica sa para mai incapatoare.

baie mica design

Oglinzile sunt cele care pot mari optic o baie mica. Oglinzile sunt cele care pot dubla spatiul in orice tip de incapere, aceasta parand mai incapatoare. Dulapurile cu oglinzi sunt cea mai buna alegere deoarece aveti un spatiu de depozitare in plus.

dus sticla oglinzi baie

Culorile neutre sunt cele mai potrivite. Alegerea culorilor este cea mai potivita etapa pentru a mari din punct de vedere optic o incapere, in cazul nostru o baie mica, si a o transforma intr-o baie primitoare si spatioasa vizual. Culorile neutre precum albul sau griul sau nuantele de crem sunt cele care pot aera spatiul si nu ve veti mai simti opresati de spatiu. Puteti insa adauga si unele pete de culoare prin intermediul perdelei de la dus, a accesoriilor, a unui covor, a prosoapelor, etc.

moderna baie gri negru

Gresia cu motive variate pe post de accent. Daca va doriti sa adaugati o pata de culoare baii si daca vreti sa integrati unele motive interesante in baie gresia cu motive este algerea perfecta. Merg de minune cu o faianta alba.  Aici aveti de ales intre o multime de variante – cabina de dus din sticla fara rame, dus deschis, cu porti culisante sau pliante, etc.

baie garsoniera mica

Mobilierul cu linii minimaliste este si el cea mai buna optiune intr-o baie mica. Mobilierul din baia mica trebuie sa prezinte linii fluide si discrete pentru a nu supraincarca spatiul. Cel fara maner este cel mai potrivit. Un mobilier suspendat este si el cea mai buna alegere deoarece vine cu mai multa lejeritate pentru ansamblu. WC-ul suspendat este si el o alegere potrivita deoarece nu este atat de impozant precum cel cu picior.

faianta mare gri cu alb

Nu uitati ca faianta cu o dimensiune XXL va face ca o baie sa para omogena, in timp ce cea de dimensiuni mici il va face sa fie mai restrans. Peretii trebuie sa fie si ei in culori cat mai luminoase. Culorile inchise vor face si ele ca spatiul sa para mai restrans. Nuantele de bej, de galben, de alb sunt cele mai potrivite intr-o baie mica de garsoniera sau apartament. Albul este cea mai buna solutie pentru a mari spatiul. Se poate folosi de la sol la tavan.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...