Pentru multi dintre noi, baia este incaperea din locuinta noastra in care pasim cel putin de doua ori pe zi – o data dimineata si o data seara. Cu toate acestea, pe masura ce trece timpul, incepem sa realizam ca baia joaca un rol mult mai important pentru noi. Fiind locul unde ne petrecem timpul in liniste, timpul cu noi insine, nu este de mirare de ce multi dintre noi i-au atribut aspecte mult mai importante – si, respectiv, elemente care mai de care mai ingenioase. Astazi povestim despre baile cu semineu, trecutul lor si modul in care ai putea reusi sa ai si tu parte, in propria ta baie, de un semineu fabulos!

Lux

La inceput, semineele se regaseau in cabanele de la munte si in casele celor bogati. Pe masura ce a trecut timpul, existenta semineului s-a rasfirat in cadrul mai multor locuinte, ajungand astazi sa fie un element de design de interior destul de accesibil ca pret. Cu toate acestea, semineul reuseste sa imbine utilul cu placutul, insa de asemenea mentine o stare pregnanta de lux in intreaga ta casa.

Stil contemporan

Indiferent de mobilerul pe care il ai in baie, semineul se va potrivi ca o manusa unui stil contemporan, plin de elemente opulente si spectaculoase. Pe de alta parte, daca in baia ta se regasesc mai degraba elemente incadrate in stilul rustic, semineul va fi un element deja incorporat in mobilerul stas. Alaturi de materiale precum piatra naturala, podea si lemn, semineul va sublinia cu adevarat o baie fabuloasa.

Accesorii

In cazul in care semineul nu reuseste sa transforme baia ta intr-un SPA, poti oricand sa adaugi un candelabru sau un set de lumanari care sa se regaseasca pe marginea cazii pline de spuma. O astfel de reteta va fi ideala pentru a intra in linistea necesara, astfel incat atat mintea cat si corpul tau vor putea beneficia de echilibrul pe care il cauta de ceva timp.

Tipuri

Daca in cabane sau in living sunt preponderente semineele clasice, cu lemne, pentru baie este recomandat sa te orientezi spre cele electrice. Nu doar vei scapa de mizeria nedorita, insa vei reusi sa controlezi mult mai usor un semineu electric fata de unul clasic, pe lemne. In ceea ce priveste caldura oferita, ambele tipuri ofera aceeasi cantitate, motiv pentru care nu exista mari comparatii intre cele doua – poate doar la pret. Cu toate acestea, o investitie adevarata isi va scoate intotdeauna banii si efortul, iar un semineu in propria baie nu este o exceptie.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...