O bucatarie trebuie sa iti dea intotdeauna senzatia de curatenie si sa iti ofere confort, indiferent ca prepari mancare, mananci sau pur si simplu folosesti aceasta incapere a casei pentru a te relaxa. Printre cele mai imporante elemente in acest sens se  numara si cei 4 pereti, care trebuie sa aiba o culoare atractiva si sa se bucure de o faianta aleasa atent, indiferent ca stai la apartament de bloc sau la casa..

De asemenea, conteaza culoarea pieselor de mobilier, dar si alte eleente care au un impact puternic asupra bucatariei, cum ar fi tipul de gresie ales sau tipul de blat ales. De foarte multe ori, o reimprospatare cu var colorat poate sa insemne un boost de energie pentru bucatarie, insa daca vrei ceva mai complex, poti tine cont de o serie de sfaturi si idei utile.

Idei pentru o bucatarie foarte atractiva

Perete rosu. Bucataria nu trebuie sa fie un spatiu rece si neprimitor, ci din contra. Pentru a obtine caldura de care ai nevoie, un perete rosu este extrem de potriit. Restul peretilor, la fel ca si piesele de mobilier, pot ramane intr-o culoare mai rece, insa pata de culoare rosie trebuie sa fie prezenta. Pe langa peree, poti miza pe accente de culoare rosie pe mobilier.

Tonurile naturale: simplitate si curatenie. Daca ideea unei culori tari nu te atrage, poti opta pentru tonuri naturale, cum ar fi bejul si albul. Un mobilier din lemn, niste pereti bej si un mic element de culoare inchisa, cum ar fi blatul, pot crea o imagine extrem de placuta in incaperea pe care o folosesti pentru prepararea mancarurilor.

Bleu, o culoare retro. Bucatariile retro sunt foarte atractive. Pentru a obtine un aspect de acest fel, lucrurile sunt simple: trebuie sa vopsesti peretii in culoarea bleu. Simpla culoare poate sa ofere un stil vintage de decorare.

Pereti gri denota o bucaarie curata. Griul poate sa fie si el atractiv. Evident, nu trebuie sa alegi fiecare element in aceasta culoare, insa niste pereti gri, in combinatie cu piese de mobilier albe si cu un tavan in orice alta uloare, pot oferi acel confort total de care ai nevoie.

Vrei o bucatarie vie? Alege galbenul! Niste pereti galbeni ajuta bucataria sa fie vioaie si atractiva. Daca ai copii, cu siguranta vor aprecia aceasta culoare. Pentru a crea un efect vizual impresionant, trebuie sa te asiguri ca galbenul peretilor se imbina cu niste culori neutre ale pieselor de mobilier si ca iese cat mai mult in evidenta.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...