Atunci cand va doriti sa amenajati baia trebuie sa tineti cont de tendinte, de optimizarea spatiului si de propriile gusturi. Nu uitati insa ca lavoarul este un element extrem de important pe care nu trebuie sa il neglijati.

Marea diversitate de pe piata a chiuvetelor, fie ele asezate sau ingropate in mobilier, lavoare cu picior sau semi picior, cu masca, a materialelor si a formelor va permit sa amenajati fara prea mari batai de cap o baie mai mica. Care este cel mai potrivit lavoar pentru o baie mica? Vom incerca sa raspundem la aceasta intrebare in acest articol.

Lavoarul este ideal pentru un stil retro. Pentru o ambianta mai design un lavoar ingropat in mobilier, cu linii moderne si epurate este cel mai potrivit. Lavoarul suspendat fixat pe un perete se poate plasa direct la inaltimea dorita si va elibera solul ceea ce va facilita intretinerea si utilizarea sa.

Micile piese de mobilier in care se pot incastra lavoarul sunt cele care va ajuta sa castigati cativa centimetri in plus in baie. Au o profunzime mai slaba, se joaca cu unghiurile din baie si cu inaltimea, se pot adapta oricarui tip de situatie, de decor si in plus va permit si o amenajare mai aerisita pentru o baie mai mica, deloc supraincarcata.

Un lavoar incastrat sau asezat intr-o piesa de mobilier in nuante deschise va supraincarca la minimum spatiul atat la nivelul volumului cat si vizual. In plus, va reflecta de minune lumina. Piesele de mobilier in care se aseaza sau se ingroapa lavoarul pot fi inchise, pentru o baie mai mica sau mai sobra sau chiar si fara usi, cu cosulete de rachita sau din bambus pentru a aseza acolo obiecte mici si pentru a obtine cea mai calduroasa baie. In plus, aveti de ales intre diferite forme- ovale, patrate sau rotunde, dar si intre diferitele materiale – piatra – care este foarte estetica, ceramica, mai traditionala, dar si sticla care este mai design.

lavoar clasic

Lavoarul cu masca este si el potrivit pentru o baie mica, putandu-se opta si pentru unele modele de dimensiuni mai mici lavoarul cu masca ales la dimensiunile potrivite, va va ajuta sa optimizati la maximum spatiul din baie.

lavoar baie model

Lavoarul cu picior sau cu semipicior, chiar daca vi se pare o optiune nu prea potrivita, se poate folosi pentru o baie de dimensiuni inguste. Atata timp cat alegeti o dimensiune adaptata.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...