Designerii nu contenesc in a propune zi de zi, an dupa an, diferite tipuri de decoratiuni pentru interior. Interesante, creative si originale, aceste idei ne incanta si ne fac sa visam la cele mai frumoase bai. Deci ar trebui sa va lasati si dumneavoastra sedusi si inspirati de originalitatea si de designul modern al tapetului combinat cu gresia si cu faianta in baie. Veti vedea ca dau cele mai superbe combinatii.

Modelele originale ale acestor materiale vor face din fiecare baie, fie ea mica, fie ea mai mare o oaza de relaxare mai moderna si mai eleganta.

Tapetul este noua imagine a stilului modern si a elegantei pentru baie. Motivele originale diferite, bogata paleta de culori si rezistenta lor la apa sunt cateva motive pentru care ar trebui sa apelati si dumneavoastra la ele. Dar si faptul ca arata superb alaturi de fainta si gresie in baie. Nuantele diferite va vor permite si sa mariti optic inaltimea tavanului. Tapetul este ideal si pentru o baie mai mica deoarece confera impresia de profunzime.

model tapet baie negru

Combinatiile de tonuri sunt mereu o idee foarte buna. O optiune foarte interesanta – doi pereti de vis-à- vis – unul cu tapet in culoare inchisa, unul cu faianta in nuante deschise sau invers. Rezultatul o sa va surprinda cu siguranta.

tapet bai maro crem

Iata insa cateva combinatii care sa va inspire:

  • un tapet care sa imite mozaicul multicolor, gresia in nuante de galben si faianta alba.
  • alegeti un tapet cu motive geometrice, triunghiuri de exemplu, o gresie cu model in mozaic in nuante de verde anason si cu peretii albi pentru o baie care respira prospetime.
  • tapetul cu motive tip tabla de sah in alb si negru se poate combina de minune cu gresia si faianta pusa in acelasi fel pentru cel mai spectaculos rezultat.
  • tapetul in nuante de mov, cu motive baroce va arata cel mai bine tot alaturi de o gresie in nuante de alb si negru.
  • sa nu mai vorbim despre tapetul care imita dantela care alaturi de o gresie in nuante de negru si de o faianta in nuante de alb sau rosu va veni cu o nota de lux pentru baie.

Deci epoca in care peretii din baie erau cu faianta de jos pana sus a trecut. Tapetul va veni cu o nota de sofisticare pentru baia dumneavoastra. Baia se va transforma instant intr-o clipa de placere.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...