Ce ati zice daca baia v-ar oferi o ambianta zen, momente de relaxare si o stare de bine la fel ca si la un Spa? Ce placere…. Si fie ea mare, mica, echipata cu un dus sau nu, cu o cada, o baie amenajata in stil zen si natur este o afacere de ambianta. Culori, mobilier, accesorii, iata cateva idei de amenajare pentru ca baia sa devina cea mai frumoasa incapere din casa. O casa in care natura este la ea acasa.

O baie zen cu un decor natur si cool. O ambianta zen in baie tine, in primul rand, de culori, de materiale si de iluminat. Pentru pereti, faianta sau gresie trebuie sa privilegiati culori neutre sau care evoca natura. Albul, griul deschis, verdele, maroul sau galbenul. Mobilierul din lemn stratificat este cel mai potrivit.

O baie zen cu o atmosfera minunata de culori. In baie aveti nevoie doar de un cocktail de culori si de materiale de vis. Un verde anason deschis, un mobilier in nuante de alb si lemn deschis la culoare. Storurile din bambus completeaza de minune atmosfera.

Un decor minimalist este cel care se potriveste de minune cu o ambianta zen. O baie placata cu beton pe pereti si gresie in nuante de gri deschis vor crea cea mai autentica ambianta.

8 idei bai zen

O baie care se apropie de natura cat mai mult cu putinta este cea mai zen baie. Aveti deci nevoie aici de plante, de flori, de piatra naturala, de lemn dar si de accesorii care ne duc cu gandul la natura. Faianta alba, lemnul, bejul si nuantele naturale ale pietrei sunt cele care vor crea o ambianta zen minunata in baie.

zen baie model

Liniile pure, minimaliste si nuantele deschise trebuie sa fie cuvintele de ordine. Lemn, alb si linii pure pentru ca baia sa fie amenajata cat mai lejer. Mobilierul suspendat va degaja extrem de bine spatiul si va conferi senzatia de grandoare.

Verde de la natur, verdeata pentru o atitudine zen. Verdele este mai potrivit decat albul sau albastrul. Verdele vine cu un aspect zen si relaxant pentru baie iar un perete vegetal va sublinia caracterul armonios al spatiului.

Albul si lemnul – o imbinare zen. Albul pentru pereti si un mobilier din lemn si pariul zen este castigat pentru baie.

Si culorile mai inchise sau mai intense pot crea cea mai intima ambianta, mizand totul pe sobrietate. Trebuie sa alegeti fara a mai sta pe ganduri o baie care se joaca cu aceeasi simfonie de nuante de taupe.

Cu aceste idei  speram ca va puteti bucura de cea mai magica atmosfera in baie! Pentru alte idei  6 amenajari bai mici si mari va invitam sa vedeti galeria foto!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...