Faianta este in baie o alegere clasica, logica dar nu singura. Exista si alte modalitati pentru a amenaja o baie fara faianta. Veti obtine o baie la fel de moderna si de frumoasa. Iata cateva idei inedite de bai fara faianta care va vor inspira cu siguranta.

Prima optiune- panourile murale decorative cu aspect de lemn. Sunt ideale pentru o baie cu un aspect mai rustic, mai calduros sau chiar scandinav. Dar sunt ideale si pentru un interior mai luxos.baie cu piatra

Cele din piatra naturala sunt la fel de frumoase. In plus, sunt foarte rezistente si durabile. Si diferitele culori sunt cele care vor veni cu natura dar si cu un plus de confort pentru baie. Un perete din piatra este cel care va veni cu un aspect rustic minunat.

Tapetul este o alta alternativa minunata la faianta. Culorile speciale vin cu un plus de modernitate si sunt rezistente la apa si la umiditate. In plus, mai poti miza si pe dispersit, o alternativa care seduce si in baie datorita diferitelor sale aspecte si nuante. Motivele florale vor arata mereu minunat in baie.

Mozaicul poate sa inlocuiasca si el cu succes faianta in baie. Este plin de culoare, de lux si de eleganta. Vine cu un plus de originalitate, de confort si cu o atmosfera minunata.

Lambriurile pot sa inlocuiasca si ele foarte bine faianta in baie. Puteti miza fie pe cele din PVC, fie pe cele din MDF. Cele din lemn trebuie sa fie ori din teck ori din bangkirai. Lambriurile din PVC sunt disponibile intr-o varietate de culori. Dar si de motive originale. Cei mai clasici pot miza pe lambriul care imita faianta sau marmura cu un aspect estetic minunat.

baie mica alba garsoniera

Puteti inlocui de asemenea, traditionala faianta cu panouri de sticla. Bogata varietate de culori este cea care va va ajuta sa personalizati baia.

Alte idei de bai fara faianta – panourile stratificate sau placarea de origine minerala care sunt si ele foarte in voga. Printre pietrele cele mai folosite sunt granitul si ardezia care sunt foarte rezistente si nu sunt deloc poroase.

Betonul decorativ este un alt material ideal pentru a amenaja o baie. Are calitati estetice minunate, este foarte rezistent, impermeabil si solid. In plus, va aduce in baie o nota de sobrietate, de claritate dar si de eleganta. Betonul decorativ atrage cu aspectul sau mineral dar si cu efectele sale care se inscriu in tendintele forte in materie de amenajare.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 4,50 din 5)
Încarc...