Aveti norocul sa va bucurati de o baie mai mare la dumneavoastra acasa? Descoperiti in acest articol cateva idei si modele superbe de bai mari amenajate. Marele avantaj al unei bai mai mari este ca puteti instala aici absolut tot de ce aveti nevoie pentru confortul dumneavoastra absolut. Iata cateva modele de bai care sa va inspire.

O baie luminoasa cu accente de lemn. O baie mare in alb si in lemn va veni cu cele mai frumoase accente maritime. Parchetul din lemn va contrasta foarte frumos cu cada, cu chiuveta si cu albul peretilor.

O baie in nuante de gri. Griul si albul sunt foarte potrivite pentru baile mari. Alegeti sa mizati pe o baie in nuante de gri in care petele de culoare sunt aduse prin intermediul obiectelor de decor sau al accesoriilor.

Un dus XXL pentru un confort absolut. Un dus italian care sa ocupe un sfert din loc este foarte bine venit intr-o baie mare. Deschis inspre baie va arata minunat cu peretii sai din sticla.

baie frumoasa mare

O baie care amesteca materialele. Puteti miza si pe o baie compartimentata din lemn si din beton in care totul sa fie structurat si compartimentat poentru un efect luxos minunat.

baie lemn cu alb

O baie spatioasa arata minunat si cu unele jocuri sau modele de gresie sau faianta mai originale. Negrul si albul sunt nuantele pe care puteti miza fara probleme.

Daca aveti o casa situata in preajma unei privelisti minunate, trebuie sa faceti in asa fel incat sa reusiti sa va bucurati din baie de ea. Deci sa instalati aici o fereastra cat mai mare. Cada arata minunat langa o fereastra foarte mare.

Intr-o baie mare, luminoasa, stilul vintage si confortul fac o casa foarte buna. Gresia in alb si negru cu modele cabochon si peretii albi arata minunat. o glida cu rame negre pune totul cel mai bine in valoare. Baia spatioasa poate sa fie si foarte moderna. O baie spatioasa isi permite si luxul de a nu avea faianta. O vopsea in nuante de gri, neutra, se va potrivi de minune cu o gresie in nuante de gri.

O baie mare cat mai minimalista. Intr-o baie mare nu ai nevoie de foarte multe lucruri- de o cada in stil vintage, de un moblier incastrat, de un dulap si de nuante minunate de alb. Baia mare, in nuante mai inchise sau mai deschise este cea care va incanta pe toata lumea. Poate fi minimalista sau decorata cat mai bogat spre marea bucurie a celor care se vor relaxa aici.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...