Baile in alb si negru sunt pline de clasa si ne duc cu gandul la farmecul de altadata. In plus, albul si negrul formeaza un duo extrem de interesant, o alegere perfecta pentru a crea o baie plina de clasa si sofisticata, chiar daca aceasta este mica.

Negrul si albul sunt culori sic si sobre pentru o baie mica. Dar sunt niste culori care se pot asocia cu griul sau cu rosul pentru un echilibru subtil. In total look sau in mici tuse in jurul chiuvetei sau al dusului, culorile vin cu un joc de materiale si de finisaje care isi exprima forta si originalitatea.

Culoarea negru si culoarea alb sunt nuante atemporale pentru a decora un camin. Sunt foarte usor de asortat si de accesorizat si creeaza cele mai senine ambiante. O baie mica va arata mereu bine, clasica sau retro in nuante de alb si de negru.

model baie alb cu negru placi mari

O baie in alb si negru va arata minunat alaturi de unele tuse de mov pruna aduse de accesoriile precum prosoapele sau pernele. Acest model de baie este o carte a elegantei si a rafinamentului si o baie mica va deveni astfel mai rafinata si mai minimalista.

O baie in alb si negru arata interesant si alaturi de un amestec de stiluri. Puteti miza pe un mobilier retro incastrat si pe robinete care vor fi cel mai bine puse in valoare de cosurile din rachita si de cateva accesorii care se potrivesc de minune cu faianta neagra din ardezie si cu mobilierul alb. Baia mica va avea o nota subtila de rafinament si de modernitate.

Daca va doriti o baie design in alb si negru mizati pe un model de baie cu gresie neagra, cu o faianta si cu obiecte sanitare care creeaza un contrast puternic. Vopseaua de pe pereti alba dar si accesoriile albe creeaza o atmosfera foarte grafica si minimalista in baie.

baie alb negru decoruri

Dar o baie in negru aproape in intregime cu o cada de un alb pur, imaculat si cu o oglinda cu rama neagra vor crea un spirit baroc intr-o baie.

Intr-o baie faianta si gresia in alb si negru sunt cele care pot da tonul cu un rezultat foarte grafic. Accentele de rosu sunt bine venite aici pentru ca se stie ca baile in alb si negru sunt cele care se joaca cu cele mai frumoase contraste, moderne, clasice, dar si clasice si se potrivesc de minune cu o baie minimalista, eleganta si mica.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...