Cu siguranta ca va doriti pentru baie o atmosfera extrem de sic in care sa va relaxati pentru marea dumneavoastra placere ! Ati visat mereu sa integrati lemnul la dumneavoastra in camin dar nu stiti cum? Accentele de lemn din baie sunt extrem de frumoase iar lemnul este cel care poate inveseli baia intr-o maniera impecabila.

Iata cateva idei care sa va inspire.

faianta stil lemn natural

Baia in nuante de alb pusa in valoare cu accente de lemn este cea mai frumoasa. Va arata super sic cu un moblier dar si cu peretii din lemn. Va veti simti ca si cum ati fi invitat natura in baie.

Lemnul pentru sol vine in baie cu o tusa naturala si foarte eleganta. Cele mai potrivite sunt esentele exotice – iroko, teck, bambus sau accacia.Lemnul arata minunat si pe pereti in baie prin intermediul lambriurilor. Un singur perete placat cu lambriu in baie va arata foarte bine si va pastra luminozitatea baii. Contrastul cu elementele din baie va veni cu cel mai frumos rezultat aici. In plus, lambriul va va ajuta sa personalizati baia asa cum vreti, de la un stil mai rustic, pana la un stil mai contemporan.

Mobilierul din lemn in baie. Exotic sau european, aveti de unde alege atunci cand vine vorba despre mobilierul din baie. Design sau clasice, contemporane sau exotice, piesele de mobilier din lemn sunt foarte variate.

Lemnul poate sa fie foarte discret in baie, folosindu-se pentru un mobilier suspendat in nuante foarte deschise. Puteti miza si pe un sol care imita lemnul si care este in nuante inchise care sa puna cel mai bine in valoare tonurile neutre din baie.

Lemnul inchis la culoare poate sa fie folosit in total look in baie sau doar pentru accesorii. Teck-ul, eucaliptul sau bambusul sunt foarte estetice. Pentru un design minimalist minunat, puteti folosi in baie o placare pentru perete si sol cu o gresie si o faianta care sa imite lemnul. Veti obtine o baie foarte design care va va face sa va simtiti cel mai bine in baie.

lemn in baie

Lemnul este de o eleganta si de o caldura nebuna si vine si cu un plus de exotism pentru baie. Lemnul este deci cel care poate amenaja cu stil si confort baia. Lemnul, materialele minerale si culorile dulci sunt cele care formeaza o combinatie ideala pentru o baie calduroasa si cosy. In plus, lemnul este cel care se preteaza la perfecte tuturor stilurilor de decor.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...