Baia moderna este perfecta pentru o casa sau pentru o vila

Si designul unei bai moderne poate sa fie foarte divers si nu intra deci intr-un cadru bine definit. O baie moderna se va potrivi deci oricarui tip de stil sau de gust. Baia moderna va fi un loc rafinat de inalta calitate unde va veti simti perfect intr-o ambianta unica.

O baie moderna aproape de natura. O baie moderna poate sa fie inspirata cel mai adesea de natura pentru a crea un sentiment armonios si estetic. Lemnul masiv, piatra sau plantele verzi isi gasesc locul foarte bine intr-o baie moderna de vis.

Deci o baie moderna trebuie sa foloseasca materiale calduroase si naturale precum lemnul. Dar lucrurile se pot echilibra folosindu-se unele mai reci cum ar fi otelul, betonul sau sticla. Bambusul este si el foarte potrivit pentru o baie moderna.

O baie moderna electrica si calduroasa. O baie amenajata in stil modern trebuie sa exprime in special o dorinta pentru o stare de bine fizica si psihica dar si nevoia de lux. Baia moderna trebuie sa devina si un spatiu in care sa te simti ca si la Spa care sa reflecte si cautarea personala a propriului stil. Trebuie deci sa fie cel mai adesea si eclectica si sa prezinte un amestec de stiluri diferite. Poti amesteca de exemplu o cada incastrata cu un stil campenesc superb.

baie moderna mare

O baie moderna cu un stil industrial. O baie moderna va arata minunat alaturi de un look industrial. Dar si alaturi de un design minimalist si cu elemente naturale. Accentul trebuie sa fie pus pe liniile simple si se folosesc granitul sau otelul inxodabil. Obiectele sanitare trebuie sa fie si ele cat mai design.

O baie moderna in alb si negru, alaturi de lemn. Constrastul este unul modern si suprinzator. Intr-o baie moderna, culorile, gresia si faianta sunt deci cele care dau tonul. Gresia neagra alaturi de un mobilier negru sau din lemn, dar si de cada alba vor contrasta minunat si vor conferi baii o atmosfera atata retro cat si contemporana plina de dinamism.

rosu modern baie

O baie moderna cu jacuzzi. Jacuzzi reprezinta cea mai buna optiune pentru o baie moderna. Este solutia ideala pentru zilele obositoare cand va intoarceti acasa obositi.

Nu uitati ca o baie in stil modern inseamna o baie simpla, cu forme lungi si zvelte, cu tonuri neutre care sunt complementare cu alte materiale si texturi cum ar fi betonul, sticla, rasina, piatra naturala si metalele. Culorile folosite mai ales pentru accesorii sunt cele care vor trezi interesul.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...