Clasica, dar indemodabila, faianta este cea mai potrivita, pentru baia din casa, apartament sau garsoniera. Are o multime de forme, de nuante, de dimensiuni iar posibilitatile in care se poate combina sunt infinite. Dar atunci cand va doriti sa amenajarti o baie din garsoniera va ganditi cum ar trebuie sa fie faianta din baie –scumpa sau ieftina?

Costul renovarii unei bai poate sa mearga de la cateva sute de euro pana la mii de euro, in functie de proiect. In consecinta, ar trebui sa va ganditi daca vreti sa investiti mai mult sau mai putin pentru faianta din baie si daca vreti sa mizati pe materialele cele mai calitative sau pe cele care sunt mai ieftine si de o calitate inferioara.

Aveti grija sa nu alegeti o faianta care sa prezinte defecte, fisuri sau ciobituri. Faianta de o calitate inferioara, mai ieftina este si mai usoara, ca un fulg si va suna a gol. Un pret sub 20 de lei ar cam trebui sa va puna pe ganduri atunci cand vine vorba despre calitate. Produsele ieftine, de calitate inferioara se vor deteriora si foarte repede. Placile vor trebui sa fie inlocuite destul de repede. Sau este foarte probabil ca faianta la oferta sa fie dintr-o promotie pentru lichidarea de stoc si sa nu se mai fabrice ulterior. Astfel riscati sa nu mai gasiti pe piata modelul respectiv pentru a inlocui sau completa unele placi de faianta.

model faianta pret

Dar cum baia este o incapere umeda, o incapere in care apa se foloseste foarte mult, trebuie sa va ganditi sa investiti in materialele pe care le folositi deoarce trebuie sa o intretineti si sa o curatati cat mai usor. Deci faianta din baie trebuie sa fie rezistenta deoarece daca o veti supune unor numeroase procese de curatare chimica, contactului cu produsele de curatare va avea de suferit….

Faianta din baie nu trebuie sa se aleaga insa numai in functie de pret ci si de nevoile pe care le prezinta baia dumneavoastra. Pretul amenajarii unei bai depinde de materialul folosit, de calitatea acestuia, dar si de felul in care este aplicat, de manopera, etc. Trebuie sa va asigurati ca faianta in baie va fi aplicata asa cum trebuie deoarece va ramane pentru mult timp pe peretii din baie.

Pretul este deci un aspect destul de important de care trebuie sa tineti cont, deoarece faianta propune o mare varietate in ceea ce priveste aspectul dar si calitatea.

pret renovare baie faianta

Unele tipuri de faianta de calitate mai mare se vand la bucata dar se poate gasi si o faianta de o foarte buna calitate la un pret mai mult decat avantajos. Dar alegerea in ceea ce priveste aspectul este destul de redusa iar singurul avantaj vizibil este costul renovarii unei bai chiar si la jumatate fata de amenajarea unei bai cu faianta scumpa. Asadar sunteti hotarati sa amenajati baia ?

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...