Mii de modele de bai asteapta sa le descoperiti si dupa aceea sa le implementati in propria dvs casa. Cateva sute veti gasi si pe site-ul acesta, designbaie.ro. Pentru acest lucru am pregatit o super galerie foto in care veti gasi bai mari si mici amenajate in toate stilurile si in toate culorile.

Dar astazi vom aborda doar bai amenajate cu verde in care aceasta culoare este folosita cu mare succes. Nu trebuie sa abuzam de culoarea verde in amenajarea baii, putem obtine o baie sic chiar si cu un mic accent de verde, cum ar fi rama unei oglinzi, cateva placi de faianta sau chiar folosind obiecte sanitare verzi.

Si cum vorbele fara exemple nu prea va vor lamuri va invitam sa vedem cateva modele de bai in care verde este culoarea care insufleteste atmosfera si da viata baii.

masca chiuveta verde

O baie foarte zen, cu tapet pe pereti in loc de faianta. Culoarea verde da viata acestei bai stralucind foarte discret de la rama oglinzii si de la masca lavoarului.

baie mica faianta verde

baie verde alb albastru

baie garsoniera accent verde

obiecte sanitare verzi

Exact ce spuneam la inceputul articolului, poti da eleganta si dinamism doar cu cateva accente de verde. In cazul baii de mai sus avem de a face cu obiectele sanitare de culoare verde.

crem varde mozaic

baie moderna verdeVerde in bai moderne. Nu trebuie sa fie mai mult de 50 % din suprafata placata cu faianta. Culorile complementare pot fi diverse dar nu trebuie sa altereze frumusetea modelului de faianta, obiectului sanitar sau elementului decorativ ales.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...