Cu siguranta ca va doriti la dumneavoastra acasa o baie mobilata si utilata cat mai modern. O baie moderna si spatioasa are nevoie si de o utilare cat mai moderna. Sunt necesare deci piese de mobilier cat mai contemporane dar si cat mai spatioase unde sa va puneti toate lucrurile si accesoriile. Dulapuri, etajere sau rafturi, dar si chiuvete sau cazi incastrate, si dulapuri suspendate cu rafturi foarte practice… O cada frumoasa cu un design contemporan va veni cu cel mai frumos stil pentru baia dumneavoastra. Daca dispuneti de un spatiu mai mare sau daca vreti sa il optimizati, puteti apela si la o chiuveta dubla cu doua oglinzi.

Mai adaugati un obiect de decor frumos si simpatic si va puteti bucura de cea mai agreabila ambianta a unei bai moderne.

alb negru modern mobila

Un jacuzzi este si cea mai buna optiune pentru o baie amenajata intr-un stil modern.

Piesele de mobilier sub chiuveta sunt foarte moderne si foarte versatile. Unele modele au un design mai stralucitor, altele un model si un finisaj mai mat si mai elegant. Formele rotunjite, cele geometrice si cele drepte sunt si ele o optiune ideala pentru o baie utilata modern. Culorile stralucitoare, dar si saturate sunt si ele in tendinte dar si culorile naturale, cele care imita lemnul si alte materiale naturale.

baie alb rosu gri alb

Dulapurile tip coloana sunt si ele cel mai adesea suspendate, in culori diferite dar si cu usi din sticla. O oglinda dreptunghiulara sau una patrata vine si ea cu un look modern pentru baie.

Baile moderne si in tendinte folosesc si materiale naturale si calduroase, mai ales lemnul. Sunt si echilibrate prin intermediul unor materiale mai reci – otelul, betonul si sticla. Mobilierul mural, dusurile cu pereti din sticla si oglinzile mari si luminoase, dusurile in mijlocul baii sunt si ele niste optiuni foarte moderne.

Baia moderna poate sa fie mobilata cat mai minimalist, cu un design cat mai simplu si cat mai elegant. Culorile neutre precum negrul, nuantele de taupe si de gri sau de alb sunt ideale pentru o baie moderna. Usile dulapurilor fara manere, sticla si ceramica sunt cuvintele de ordine.

Iluminatul indirect creeaza in baia moderna cel mai frumos efect. Lumina mixta, benzile cu LED si corpurile de iluminat incastrate sunt si ele foarte potrivite pentru o baie moderna. Lemnul si piatra dau si ele cea mai frumoasa combinatie pentru baie. Mozaicul mural si cazile tip insulita la fel.

Inca nu sunteti hotarat asupra ideii de amenajare a baii ? Mai jos gasiti si alte articole asemanatoare despre design baie moderna.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...