Bateriile pentru baie din zilele noastre sunt un amestec de calitate, de design si de performanta. Intre cele mai futuriste si moderne stiluri sau cele mai retro sau mai traditionaliste, aveti de unde alege. Dar nu trebuie sa va lasati condusi doar de latura estetica, deoarece exista un lucru mult mai important- calitatea.

Dar de ce sa alegeti o baterie de calitate? Pur si simplu deoarece o baterie de calitate este si un gaj pentru o durata de viata mai ridicata. Un articol slab din punctul de vedere al calitatii nu este deloc fiabil. Deci daca va doriti sa achizitionati o baterie de calitate pentru baie, aceste sfaturi va vor fi de mare folos, deoarece reprezinta garantia calitatii.

Trebuie sa verificati daca bateria de calitate este echipata cu un cartus monobloc cu placute ceramice. Acest lucru va permite robinetului sa functioneze pentru mai mult timp si cu un maximum de confort. Placile ceramice rezista la abraziune si sunt impermeabile atunci cand vine vorba despre calcar.

baterie dus baie

Robintele pentru baie ieftine nu dispun de discuri ceramice.

Un alt criteriu de alegere – greutatea. Corpul bateriei din baie trebuie sa fie din alama, un material bazat pe un procent de 60% cupru, greu si destul de scump care este de culoare galbena. Greutatea robinetului indica deci foarte bine calitatea sa.

baterie inox baie

Nu neglijati nici finisajele. Un produs care nu este de calitate va avea o « culoare » cromata mata, nu va avea un efect de oglinda si nu va fi stralucitor.

Maneta bateriei din baie trebuie sa fie din metal pentru a fi cat mai rezistenta. Iar racordurile flexibile trebuie sa fie si ele de calitate. Trebuie sa fie intarite cu o impletitura din otel inoxdabil care va evita ruperea lor. De asemenea, evitati pe cat posibil racordurile flexibile din PVC suplu cu o impletitura din otel sau fara impletitura. Acest produs va fi mai sensibil la caldura si va deveni mult mai rigid in timp.

Bateriile din baie trebuie sa fie echipate si cu un filtru sau cu o grila. Dar trebuie si sa va protejeze de apa care stagneaza in corpul robinetului. Contaminarea instalatiei trebuie sa fie imposibila. In plus, fisele produselor trebuie sa vina cu destule informatii despre calitatea produselor.

Daca nu veti cumpara o baterie de baie de calitate, veti avea impresia ca ati facut cea mai buna afacere, pe moment insa. Produsele de calitate sunt cea mai buna investitie pe termen lung.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...