Astazi va propunem sa schimbati aspectul baii cu numai 500 de lei dar si prin cateva metode inedite. Va prezentam cateva sugestii deja aplicate de vizitatorii site-ului nostru.

Prin intermediul catorva gesturi simple si a unor investitii ingenioase veti reusi cu siguranta sa renovati o baie cu un aspect vechi si demodat fara sa va ruinati. Va explicam in acest articol cum puteti face acest lucru prin intermediul unor idei de amenajare extrem de usor de pus in practica care vor schimba cu siguranta universul din baia dumneavoastra.

Deci schimbarea aspectului baii cu mai putin de 500 de lei este un lucru posibil. Sa vedem insa cum.

Prima grija atunci cand se gandeste amenajarea baii este placarea murala, cel mai adesea cu faianta. O placare cu o faianta veche sau chiar deteriorata schimba in intregime aspectul baii in rau si nu va mai place cu siguranta sa va petreceti timpul acolo.

Vopseaua pentru faianta poate sa fie o solutie interesanta. Este cel mai bun compromis decorativ daca nu vreti sa va lansati in lucrari prea mari de avengura si daca bugetul nu va permite, bineinteles. Este o solutie care rezista la umiditate si care ofera o gama de culori interesanta.

Schimbarea solului din baie. Daca vreti sa schimbati aspectul baii de la sol si pana in tavan, nu aveti mare lucru de facut. Nu trebuie sa va lansati in cele mai scumpe lucrari de amenajare. Trebuie doar sa schimbati felul in care arata solul. Optati pentru un sol din vinil sau din PVC care imita la perfectie gresia, parchetul sau solul din beton.

Schimbati chiuveta. O baie cu un aspect invechit isi va schimba in intregime aspectul daca veti schimba unele obiecte sanitare. Este de ajuns daca schimbati vechea chiuveta cu o chiuveta mai interesanta care se poate incastra.

Cea mai buna solutie pentru a schimba aspectul baii in intregime este sa ii schimbati culorile. Revopsirea sa cu un dispersit care sa o puna in evidenta este cea mai facila solutie, deloc scumpa pentru a schimba complet universul. Puteti revopsi doar un perete sau toti peretii, piesele de mobilier, sa trageti doar o banda de culoare in incapere…

renovare baie moderna

Ganditi-va si la accesoriile de decor. O alta modalitate de a schimba aspectul baii prin culoare si prin stiluri diferite. Gata cu suporturile pentru periute si cu cele pentru hartie de pe vremuri. Cuvintele de ordine- coordonare, accesorii de decor moderne, materiale moderne….

imaimagine renovare baie 500 lei

Materialele folosite in baie. Daca nu aveti in baie o cabina de dus din sticla, puteti alege o perdea de dus colorata, dar si prosoapele accesorizate cu decorul sunt cele care au nevoie de o investitie minima si vin cu un efect deco maximal.

Asadar creativitatea nu are nevoie de un buget maxim!

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...