Faianta continua sa fie un must have pentru baie si inca mai stie cum sa seduca pe toata lumea. Si arata cel mai bine in baie. Faianta are un caracter definitiv pentru baie deci trebuie sa va puneti mai multe intrebari atunci cand alegeti sa o folositi pentru baie. Care este inaltimea ideala a acesteia?

verde alb brau baie

 

Trebuie sa placati toti peretii cu faianta pana in tavan? Iata cateva raspunsuri….

baie negru alb cu brau

Pana la ce inaltime ar trebui sa punem faianta in baie? Atunci cand alegeti sa imbracati peretii in intregime pe latime cu faianta cel mai bine ar fi sa ii placati pe toata inaltimea lor si sa nu va opriti brusc inainte de tavan. Astfel, arhitectura locului va fi si mai bine pusa in valoare, privirea nu se va opri asupra unui anumit punct si intreaga suprafata este protejata de vaporii de apa.

baie dus maron faianta

Si daca baia din casa dumneavoastra este cu un tavan mai inalt, pentru a se evita efectul de semineu, cel mai bine ar fi sa mizati pe un tavan fals decat sa opriti faianta la o inaltime de 2 metri. Intr-o baie mica, faianta aplicata pana in tavan va avea un efect estetic foarte frumos. In general se mai socoteste astfel- aproximativ 1,80 metri de la inaltimea cazii. Trebuie sa tineti cont insa de un lucru – nu exista anumite reguli precise sau norme. Se poate tine cont si de gusturi sau de un anumit buget.

inaltime baie albastra mozaic

Se mai poate merge pana la o inaltime de 1,50 metri si se poate prevedea si un spatiu de 10-20 de cm pentru brau. Cu o faianta pana in tavan veti reusi sa curatati si sa intretineti mai usor baia.

inaltime faianta baie dus

Se poate placa cu faianta un singur perete din baie? Da, este posibil acest lucru. Placarea sa se poate opri de exemplu la 90 de cm pentru a se crea astfel un fel de baza. Un perete unde se afla chiuveta, dusul sau cada vor fi astfel cel mai bine puse in valoare.

baie futurista

Trebuie sa tineti insa cont de un lucru – cu cat suprafata pe care puneti faianta este mai mica in inaltime sau mai redusa, cu atat faianta aleasa in baie trebuie sa aiba mai mult caracter si prezenta. Aceste lucruri se pot obtine prin intermediul unui motiv, a unei culori sau a unui format – mozaic sau din contra faianta de dimensiuni mai mai mari. Faianta de ciment cu motivele sale originale este foarte adaptata pentru acest lucru.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...