Alegerea modelelor de faianta pentru baie poate sa fie un lucru destul de complicat. Ce ar fi sa alegeti modelele de faianta din placi mari?

Modelele de faianta din placi mari pentru bai au un design sic si modern si au o multitudine de forme si de marimi si sunt foarte in tendinte. In plus, vin si cu un efect vizual extrem de important. Modelele de faianta din placi mari pot sa sublimeze de altfel si stilul contemporan al baii dar pot sa dea impresia unui spatiu mai mare. In plus, au un design elegant si contemporan si se integreaza de altfel de minune intr-un decor mai modern. Si aceste modele de faianta cu placi mari, XXL, vin cu o multime de avantaje. Aveti nevoie de mai putine placi de faianta, deci si de mai putine rosturi. Si acest lucru este cel care poate sa mareasca vizual incaperea. Faianta din placi mari este din ce in ce mai subtire dar si din ce in ce mai solida.

modele placi faianta mari

Disponibile in dimensiuni diferite, de la 60 X 60 la 120 x 120, cu o forma dreptunghiulara sau patrata, aceste modele de faianta pot sa raspunda tuturor gusturilor si fanteziilor in materie de placare murala. Sunt posibile cele mai originale modele si cele mai fanteziste. Va puteti juca cu placarea pe diagonala, cu cea pe verticala pentru a exlpoata mai bine efectul vizual al spatiului. Placile mari de faianta pot sa uniformizeze foarte bine spatiul. Pentru cele mai moderne bai, modelele de faianta din placi mari care imita betonul, in nuante de gri sunt foarte in tendinte. O culoare sobra cu siguranta, dar care merge de minune cu un decor elegant si modern. Dar si nuantele de pruna si de galben pal sunt foarte potrivite. Cele de negru, de antracit, de caramel sau de bej nu sunt nici ele de lepadat.

Modelele de faianta XXL sunt cele care vin cu un plus de modernitate si unitate pentru interior. Cu siguranta ca baia va avea cel mai frumos aspect datorita texturilor si culorilor propuse de catre producatori.

placi mari violet cu alb

Format, culori, dar si materiale diferite…. Modelele de faianta din placi mari sunt cele care inoveaza si va ajuta sa va bucurati de cea mai moderna baie. Multe modele de faianta din placi mari vin cu cel mai spectaculos aspect pentru baie. Este alegerea ideala pentru cel mai armonios interior. Sunt cele care vin cu un stil contemporan instant pentru baie.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...