O baie de dimensiuni normale nu ocupa in general foarte mult spatiu in casa, dar daca baia duneavoastra este mai mica decat una normala, orice detaliu trebuie sa fie planificat in cele mai mici detalii pentru a evita orice sentiment de claustrofobie.

Culorile si combinatiile de faianta joaca un rol foarte important in acest caz. Cele mai bune optiuni sunt cele care pot crea cea mai lejera atmosfera in baia dumneavoastra dar si o ambianta cat mai moderna. Cu alte cuvinte, trebuie sa evitati cu orice pret culorile inchise si sa apelati la culorile fresh si la cele neutre. Ve venim in ajutor cu cateva combinatii de faianta pentru baile de dimensiuni mici mereu la moda.combinatie faianta bai mici

Combinatia de alb side bej merge foarte bine pentru o baie de dimensiuni mici. Tonurile neutre pot sa fie foarte usor combinate cu alte culori. Veti crea astfel un fond neutru si veti putea adauga mai apoi cele mai frumoase accente prin intermediul accesoriilor si al pieselor de mobilier. Accentele in nuante de roz sau de rosu sunt foarte trendy. Faianta bej cu un efect mat este cea mai potrivita in acest sens.

aranjare faianta baie mica

Mozaicul arata foarte bine intr-o baie mai mica. Nuantele mai deschise precum griul deschis, nuantele pastelate, dar si culorile mai stralucitoare sunt cele mai potrivite. Pe de o parte vor veni cu o senzatie de grandoare in baie, pe de alta parte sunt considerate a fi foarte fresh si moderne. Micile placi de mozaic de un gri inchis se potrivesc foarte bine cu o faianta in nuante deschise de galben, de bej, de alb, de gri dar si cu negru.

Albul arata foarte bine si alaturi de accente de verde menta. Verdele menta va veni in baie cu o atmosfera fresh fara sa supraincarce spatiul. Trebuie sa evitati culorile saturate pentru un efect maximum. Verdele arata foarte bine in compania albului sau a bejului. Alte accente de verde pot sa fie aduse prin intermediul accesoriilor si al pieselor de mobilier.

Mozaicul arata foarte bine in baia mica nu numai in mici tuse, ci si pe intregii pereti, alaturi de o gresie in nuante de bej sau de caramel. Alegeti tot o nuanta de bej sau de caramel pe care sa o puneti in valoare prin intermediul catorva randuri de mozaic in nuante de alb. Accentele de verde anason sunt cele mai potrivite pentru acest tip de baie.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...