Manopera la placarea cu faianta si gresie in bai, bucatarii sau alte spatii, este intr-o continua schimbare. Intr-o luna preturile pot fi mai mari, in alta pot fi preturi mai mici. Totul depinde de piata de constructii, de cerere si oferta, si de perioada anului in care va hotarati sa amenajati baia. In varf de sezon trebuie sa platiti mai mult pentru un mp placat de gresie sau faianta. Din acest motiv va recomandam sa tocmiti meseriasii sau firmele din sezonul de iarna, sa platiti un avans si sa stabiliti in contract perioada in care doriti sa se desfasoare lucrarea.

faianta alb cu negru in baie

Iata o mica lista cu preturi actuale la placarea de gresie si faianta in baie ?

Pret placare de faianta. Placari pe pereti recent tencuiti, pereti placati cu rigips sau polistiren. In momentul in care stratul suport este perfect drept veti plati pretul minim pentru placarea unui mp de faianta. In cazul de fata fiind vorba de 19 – 22 lei. Orice actiune premergatoare asupra peretilor, amintim aici decopertari, indreptari pereti, astupari de ferestre sau usi, tencuieli cu mortar, va avea consecinta platirii unui pret mai mare pentru placarea unui mp de faianta. Mentionam ca aplicarea chitului de rosturi este inclusa in pretul amintit mai sus.

Pret placare gresie. Placari pe sape autonivelante, recent turnate, sau orice tip de pardoseala care este dreapta. Pretul se situeaza intre 17 si 20 lei pe mp. Si aici, la fel ca si la placarea cu faianta, va trebui sa platiti mai multi bani daca este nevoie de indreptarea stratului suport. Si la aceasta manopera pretul include, sau ar trebui sa includa aplicarea chitului pentru rosturi.

Si acum, dupa ce ati aflat ce pret trebuie sa platiti pentru amenajarea baii va invitam sa vedeti cateva modele de bai din care sa alegeti una foarte frumoasa pe care sa o implementati, sau mai rasfoiti pe site pentru a afla si alte sfaturi de amenajare a baii.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...