Fiecare an vine cu noi tendinte forte chiar si pentru baie, care este o incapere foarte importanta din casa. Daca doriti sa va amenajati baia in acest an sau daca vreti sa o reimprospatati, va invitam sa descoperiti care sunt cele mai forte tendinte ale acestui an.

O baie ultra smart. Tehnologia se invita de acum inainte si in baie. O tendinta care nu este extrem de noua dar care ofera o multime de posibilitati. Mizati deci pe dusurile care sa va permita sa aprindeti sau sa inchideti becurile LED, sa schimbati culorile sau intenstitatea luminii prin intermediul unui iPod. Ideal pentru a crea un moment unic de relaxare.

tendinte amenajari bai

Negru in baie. Foarte mult timp, negrul nu a fost folosit pentru baie. Azi acest concept este total depasit si toate culorile sunt permise. Chiar si negru. Obiectele sanitare in nuante de negru sunt cele mai trendy in acest an. Dus, cada, chiuveta, WC suspendat… cu siguranta ca v-am convins deja.

Linii dulci si blande. In anul 2017 liniile mai epurate si minimaliste lasa loc curbelor mai blande in baie.

Cupru, alama sau auriu in baie. Dupa moda robinetelor argintii, in anul 2017 moda va fi cea a robinetelor din alama, cupru sau aurii care vor veni cu un aer retro pentru baie. Aceste nuante calduroase se vor asocia de minune cu o baie design, contemporana si originala.

Lemnul calduros. Daca lemnul se afiseaza inca in baie noile modele de mobilier se afiseaza in nuante de lemn inschis si lasa deoparte nuantele deschise. Ciocolatiu, acaju, auriu, tendinta este cea a nuantelor mai dulci si mai calde.

bai moderne 2015

Lemn pe pereti. Faianta sau tapetul care imita lemnul etse foarte trendy. Va arata minunat alaturi de un mobilier si obiecte sanitare in nuante de alb.

Placile din ciment. Imitatie sau veritabile, sunt o alegere deco foarte potrivita. O nota de fantezie in plus pentru sol sau pentru pereti.

Dusurile deschise. Peretii dusului devin din ce in ce mai discreti si va vor conferi impresia ca faceti dus intr-un spatiu deschis in mijlocul baii.

Faianta sau gresie XXL. In anul 2016 a fost foarte in tendinte gresia si faianta dispusa sub forma de mozaic si jocul de culori si de forme. Dar in anul 2017 dimensiunile XXL sunt mai in tendinte ca niciodata. Baia dumnevoastra va primi astfel o dimensiune mai luxoasa si mai calduroasa.

Acestea ar fi doar cateva sugestii. Pentru mai multe idei va invitam sa rasfoiti articolele de pe site sau sa vizitati galeria cu fotografii in care toate genurile de bai, mari si mici, moderne si rustice, sunt puse la dispozitia dvs. Spor la inspiratie !

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...