Astazi vom vorbi despre trei dintre cei mai mari producatori de gresie si faianta pentru baie din Europa. Cumparand faianta si gresie de la ei veti avea certitudinea ca veti avea bai placate cu ceramica de calitate, care vor dainui in timp. Colectiile de gresie si faianta ale acestor producatori se pot vedea in baile din intreaga lume si sunt atat de variate incat satisfac orice persoana.

 Grupul Lasselberger Ceramics este un grup care a dobandit o solida reputatie in domeniul gresiei si faiantei in ultimii ani. Un grup Austriac, de referinta mondiala care a stiut cum sa isi consolideze in mod regulat si cum sa isi adapteze oferta dorintelor si exigentelor clientilor. Este un grup prezent in patru tari europene si se recomanda drept un partener competent si de nadejde pe termen lung. Iar producatorul roman de gresie si de faianta Cesarom a devenit si el, incepand cu anul 2004 membru al acestui grup austriac.

Faianta si gresia produsa de grupul Lasselberger este cea care va ajuta sa va amenajati pardoseala si peretii din baie cu cele mai frumoase modele, de referinta si cele care vor transforma baia dumneavoastra intr-o incapere unica. Veti putea alege dintr-o gama variata de modele si de culori, de la cele mai vii la cele mai sobre. De la podea la pereti, totul este reunit aici pentru a va facilita si pentru a va face mai frumoasa viata. Grupul Lasselberger inseamna pasiune si obsesie pentru calitate si estetica.

ROVESE CAPITAL GROUP ceramica

 Marca OPOCZNO va propune gresie si faianta de cea mai inalta calitate intr-o varietate de stiluri pentru interior si pentru exterior. Este membra a ROVESE CAPITAL GROUP. Marca OPCZNO este cea care imbina de minune in colectiile sale irezistibile diversitatea, o grija pentru detaliu, pentru estetica si o frumusete durabila. Va veti putea bucura cu alte cuvinte de eleganta, de stil, de design, calitate si finisaje.

Gresia si faianta propusa de aceasta marca are un simt incomparabil al decorului, al motivelor si al culorilor. O oferta exhaustiva pentru toate gusturile si pentru toate dorintele. Spirit si traditie pentru ca baia dumneavoastra sa fie cea mai frumoasa, o oaza de relaxare.

gresie faianta kai

 Kai Group este cel mai mare producator de placi ceramice din Europa de Est. Kai Group este simbolul unei tehnologii de varf care se potriveste foarte mult stilului romanesc. Proiectele sale ceramice complete poarta mereu amprenta unui farmec evocatori, unic in felul sau. Kai Group are o experienta vasta in arta ceramicii si un colorit viu si dinamic pentru a propune pe piata cele mai rafinate colectii care sunt inspirate de tendintele actuale si care beneficiaza de o tehnologie de varf.

In orice moment, gresia si faianta propusa de Kai Group raspunde tuturor exigentelor, gusturilor si nevoilor, propunand o multime de stiluri –natural, retro, cocooning, glamour, contemporan, zen, baroc sau vintage. In tara noastra veti gasi o multime de coletii frumoase de faianta pentru bai ale acestui producatori. Doar uitati-va pe spatele placilor si veti gasi inscriptia KAI.

Acestia sunt trei dintre cei mai mari si mai consacrati producatori de gresie si faianta din Europa. Chiar daca nu va veti amenaja baia cu ceramica de la acestia va rugam sa tineti cont de sfatul nostru si anume acela de a folosi doar gresie si faianta de calitate la amenajarea baii.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...