Atunci cand decorati baia aveti o dilema si nu stiti ce sa alegeti? Vopsea lavabila ceramica sau faianta? Haideti sa vedem care sunt avantajele fiecarei solutii deoarece felul in care este decorat un perete este foarte important pentru aspectul si senzatiile din baie.

Vopseaua in baie este cea care va veni cu un aspect foarte special pentru acest loc din casa decorat foarte frumos. In baie uneori umiditatea poate sa cauzeze mucegai. Dar acest lucru se poate rezolva cu vopseaua lavabila ceramica. Este o vopsea lavabila ceramica perfecta care va va ajuta sa va bucurati mai mult de culori. In general, culorile joaca un rol foarte important aici si cu cat este mai multa umezeala in baie cu atat mai deschisa trebuie sa fie culoarea pe care alegeti sa mizati.

baie verde vopsea lavabila

Deci vopseaua lavabila ceramica este si ea foarte adaptata pentru baie. Nu numai ca poate suporta umiditatea, dar poate suporta si caldura. In plus, peretii se vor curata foarte usor datorita ei. Vopseaua lavabila ceramica este si usor de aplicat si de intretinut.

Faianta in baie este cea care confera o tusa personala baii. Chiar si o baie cu un stil mai minimalist va deveni mai eleganta cu ajutorul unui model de faianta care i se potriveste. Faianta este si cea care vine cu un aspect estetic, functional dar si practic pentru baie. Uneori este dificil sa reunesti aici toate conditiile deoarece unele materiale precum lemnul sua tapetul nu prea suporta umiditatea.

baie lavabil ceramic

Solutia ideala este deci faianta. Aveti de ales intre mai multe materiale sau modele, precum cele care imita perfect lemnul, betonul sau piatra. In plus, puteti alege dintr-o mare varietate de culori.

O intretinere usoara, o igiena perfecta, o protectie contra umiditatii….o baie cu faianta este cea care ofera un confort si un aspect deco extrem de frumos. In plus, faianta nu se « teme » de apa, are o durata de viata incomparabila si poate sa fie aplicata si de cei care nu sunt specialisti.

bai cu gresie fara faianata

Faianta este deci mai durabila decat o vopsea lavabila ceramica, se poate intretine mai usor. Faianta vine cu un aspect mai curat in baie si este deci ideala pentru aceasta incapere. Faianta permite si un decor mai clasic, mai modern, mai vintage, mai trendy sau mai traditional. Faianta va va permite sa va decorati baia in functie de stilul propriu si de gusturi.

Pe ce model de baie veti alege sa mizati?

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 4,33 din 5)
Încarc...