Placarea gresiei si faiantei in baie este o etapa costisitoare, atat din punct de vedere al costului cu acestea si cu adezivul, cat si din cauza pretului pe care il practica pe mp firmele sau persoanele particulare.

Manopera pe mp de faianta si gresie nu este fixa si difera de la om la om dar si de la un oras la altul. Un este sa plachezi gresie si faianta la Bucuresti si alta este sa lucrezi undeva la Cuca Macaii. Orice pret pe mp ati alege va sfatuim sa nu alegeti pe cel mai ieftin deoarece puteti da gres cu amenajarea baii. Mai exista si varianta ca dumneavoastra sa va amenajati baia in sistem DIY dar inainte de asta ar trebui sa cititi articolele de pe site care se refera la toate etapele amenajarii unei bai mari sau mici.

Dar sa vedem un pret mediu pe mp de placare gresie si faianta in bai.

Cel mai ieftin veti iesi daca aveti peretii si pardoseala foarte drepti. Fie ca sunt din rigips sau tencuiti cu mortar peretii drepti va vor scuti de o manopera mare. Pentru placarea unui metru patrat de faianta sau de gresie pe pereti din rigips sau tencuieli proaspete pretul porneste de la 15 lei si ajunge pana la 30 de lei. Mai depinde si de dimensiunea placilor de ceramica. De obicei la placile mai mici se percepe un tarif mai mare.

mp de manopera la gresie si faianta

Un pret mai mare pentru placarea de faianta si gresie in baie platiti atunci cand renovati bai vechi din apartamente si garsoniere. Aici, inainte de a incepe treaba, meseriasii trebuie sa indrepte peretii bine. Chiar daca nu se va include in pretul placarii se va plati separat atat indreptarea peretilor cat si curatarea acestora.

Pentru a gasi cel mai bun pret la manopera gresie si faianta va invitam sa consultati catalogul de firme si persoane fizice prezent pe site si sa gasiti cel mai avantajos pret din zona dvs.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (5 voturi, medie: 4,20 din 5)
Se încarcă...