Daca va doriti un aspect exclusiv si elegant pentru baie, atunci trebuie sa mizati pe eleganta sticlei. Solutia este una foarte simpla- peretii de sticla. Sunt cei care vor veni cu mai multa luminozitate pentru baie si ofera si o multime de posibilitati. Sticla se foloseste foarte mult mai ales in baile de dimensiuni mici deoarece poate sa mareasca vizual incaperea.

Va doriti sa folositi sa folositi si dumneavoastra sticla in baie pentru a o sublima? Iata cateva idei care sa va inspire.

bai sticla

baie dus sticla Avantajele sticlei in baie. Datorita aspectului sau transparent, sticla vine cu un aspct ludic in baie. Este remarcabila si discreta in acelasi timp si ofera si o estetica ireprosabila. Dar vine si cu o nota de lux pentru baie.

In plus, sticla este:

  • un material foarte design, luxos si peren.
  • in mai multe nuante deoarece se poate vopsi foarte usor.
  • un material care se potriveste de minune cu altele precum lemnul pentru un stil foarte actual.
  • opaca, asta insemnand ca nu poate fi numai transparenta ceea ce va protejeaza mai mult intimitatea.
  • un material robust care ofera un aspect igienic si foate usor de intretinut. Exista si sticla anti-calcar care se poate intretine la fel de usor.

Care sunt posibilitatile pentru baie? Cea mai evidenta forma este bineinteles, fereastra. Trebuie sa fie cat mai mare cu putinta pentru a lasa lumina naturala sa intre. Puteti amenaja un spatiu din baie si cu o cabina de dus cu pereti din sticla. Dusul cu pereti din sticla pot transforma chiar si cea mai banala baie intr-una fabuloasa si spectaculoasa. Chiuveta poate sa fie si ea din sticla dar si etajerele de aici.lavoar sticla

Chiuvetele din sticla colorata se potrivesc oricarui stil de amenajare interioara. Mai puteti folosi si un mozaic din sticla sau panouri colorate din sticla, o alternativa foarte moderna la clasica faianta, cu cele mai luxoase, moderne si design modele si combinatii.

Caramizile din sticla sunt o alta opotiune estetica ideala. Intr-o baie mai spatioasa pot delimita spatiul sau pot sa fie o optiune decorative minunata daca se folosesc in mai multe culori in loc de fereastra.

Baia este deci incaperea ideala in care va puteti juca cu efectele de lumina si de transparenta ale sticlei. In plus, sticla este un material rezistent, durabil, atemporal, estetic care poate pune foate bine in valoare orice tip de baie. Mai multe idei cu folosirea sticlei in baie gasiti si in galeria cu fotografii bai.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...