Un simbol al spiritualitatii, violetul este cel care invita la o trezire cat mai blanda. In plus, este cel care ofera o tranzitie intre interiorul casei si exterior. In contrast cu portocaliul arata minunat. Va invitam sa incercati sa depasiti barierele vizuale clasice si sa fiti deschisi la noutati din domeniul designului interior al bailor.

Violetul, la fel de elegant ca si negrul, dar mai luminos, are locul sau bine stabilit intr-o baie. Va arata de minune alaturi de alb, de gri foarte deschis, de nisipiu sau de crem. Dar si de rosu, negru sau albastru….

In plus, violetul vine cu cea mai dulce atmosfera pentru o baie. Este o culoare ideala pentru a incanta femeile, care iubesc sa stea sa se rasfete in baie dar si pentru a dezvalui latura mai delicata a barbatilor.

baie alb mov

Faianta violet poate veni cu diferite ambiante pentru baie, in functie de intensitatea aleasa. Dar care sunt combinatiile perfecte alaturi de violet in baie? Iata cateva piste si raspunsuri care sa va ghideze in alegerea dumneavoastra.

decor faianta violet

Violet si gri– cea mai sic alianta. Doua nuante reci care se potrivesc de minune. Cu griul antracit sau cu griul argintiu va veti putea juca cu luminozitatea care se va acorda cu un violet mai mult sau mai putin intens. Baia in gri si in violet va fi cea mai glamour.

Violet si galben – culori complementare. Opuse pe cercul cromatic, galbenul si violetul se potrivesc de minune impreuna. Caldura si luminozitatea galbenului este cea care incalzeste violetul si vin pentru baie cu o atmosfera conviviala si contemporana in acelasi timp.

Violet si verde– cea mai contemporana alianta. Din ce in ce mai mult prezentate impreuna aceste doua culori ofera un contrast interesant pentru latura naturala a verdelui si latura mistica a violetului. Veti obtine cea mai originala baie.

Violet in degradé. Nu veti da gres daca veti folosi violetul in mai multe nuante. Pentru violet puteti folosi de exemplu un roz pal dominant apoi cateva tuse de violet de parma sau unul mai puternic.

Nu uitati ca albul si bejul merg si ele de minune cu violetul. Vor pune cel mai bine in valoare tonurile de purpuriu si de pruna. Portocaliul este si el o culoare potrivita.

Si se pare ca, in domeniul amenjarilor interioare, culorile mai inchise, mai sobre au un real succes. Acestea vin cu o latura mai sic pentru incaperile din casa dar uneori pot parea a fi mult prea radicale. Violet in baie este in acest caz o buna alternativa deoarece imbina de minune profunzimea si luminozitatea. In plus, poate mari vizual o incapere. Ideal deci pentru o baie mai mica.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...