In baie trebuie sa faceti mai multe lucruri- sa va epilati, sa va barbieriti, sa va machiati, sa va spalati, sa va relaxati… din aceste motive, iluminarea este un aspect extrem de important.

Atunci cand va ganditi la iluminarea bailor mici si mari aveti de ales intre doua tipuri de iluminat, cel general si cel localizat. Cel general trebuie sa fie cat mai bland, cat mai dulce si cat mai putin agresiv pentru a nu va orbi dimineata. Aceasta solutie de iluminare discreta este cea care va crea o atmosfera relaxanta in baie. Pentru asta spoturile incastrate sau o plafoniera sunt ideale.

Iluminatul localizat este cel care se foloseste pentru unul sau mai multe elemente din baie. Aveti de ales aici intre trei optiuni – iluminatul cu halogen care va veni cu o lumina slaba pentru incapere, cel cu incandescenta care va proteja becurile contra condensului dar si cel fluorescent care este extrem de economic.

lumina baie alb

Aplicele de o parte si alta a oglinzii sunt si ele o solutie foarte buna. Dar si cele pentru tavan si pentru pereti pentru a crea cea mai propice ambianta pentru relaxare.
Dar si lampile care se pun in jurul oglinzilor pentru a face lumina acolo unde este mai multa nevoie sunt necesare. Plafonierele cu spoturi cu un bec sau cu trei becuri orientabile sunt o solutie foarte buna.

Pentru o lumina mai dulce in baie trebuie sa mizati si pe o plafoniera sau pe aplici care sa difuzeze un iluminat general. Mai multe abajururi din sticla vin cu un caracter unic pentru baile mici sau mari.

Pentru a ilumina o baie mica sau mare, tuburile lungi, fluocompacte sunt si ele potrivite. Sunt foarte bune pentru a veni cu lumina in jurul oglinzii sau al chiuvetei.

Iluminatul cu LED este si el foarte potrivit pentru o baie cat mai luminoasa cu diferite ambiante luminoase. Iluminatul cu LED este cel care ofera compromisul perfect intre o lumina functionala si una linistitoare.

iluminare baie mov

Trebuie sa va ganditi si la iluminatul general, la cel de ambianta si la cel de accent. Cel general este necesar pentru cada sau sub dus. Cel functional pentru machiaj si alte activitati din baie. Un iluminat de ambianta pentru cele mai agreabile si cele mai romantice momente.

Folosind toate aceste tipuri de iluminat in baie veti obtine cel mai placut iluminat in baie, baia va deveni un loc agreabil cu un iluminat  perfect adaptat peste tot.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...