Baia este o incapere din casa in care va puteti relaxa cel mai bine. Nu-i asa? Din acest motiv, baia se poate imbraca in lemn pentru a veni cu o nota naturala si conviviala pentru incapere. Prin intermediul mobilierului, al accesoriilor sau al solului, lemnul face din baie o incapere eleganta si placuta.

Lemnul in baie pentru un spirit epurat si natural. Baia dumneavoastra poate sa devina minimalista si naturala daca veti alege sa mizati pe un decor in stil scandinav. Trebuie deci sa optati pentru un mobilier din lemn in nuante deschise cu linii simple si cu unele tuse de alb.

Lemnul pentru a va simti ca pe malul marii. Lemnul ne poate duce cu gandul la mare. Arata minunat alaturi de nuantele de gri pentru a evoca foarte bine pietricelele de pe malul marii.

Si pentru a va simti exact ca si pe plaja puteti alege un mobilier pentru baie suspendat din lemn cu un usor aspect invechit, cu o nuanta care se apropie usor inspre gri. Veti obtine o baie foarte « blanda » sau dulce daca veti alege si un parchet cam in aceleasi nuante.

O ambianta zen. Pentru a obtine o ambianta mai zen in baie, lemnul in nuante de alb este cea mai buna alegere. Va arata cel mai bine alaturi de peretii in nuante de verde. O ambianta mai mult decat fresh.

amenajare baie lemn

Un strop de exotism. Pentru un stil mai exotic, lemnul in nuante mai inchise este cel mai potrivit. Teck-ul atat de celebru de exemplu. Cel mai bine ar fi sa mizati pe un mobilier din lemn cu linii simple si sa veniti cu unele pete de culoare prin intermediul accesoriilor.

Asimetria. Asimetria in baie ne va aminti de natura care nu respecta nicio regula. Mobilierul din lemn in nuante de wenghe asezat asimetric pe pereti va veni cu cel mai reusit aspect contemporan.

Un parchet pentru baie. Da. Parchetul poate sa fie prezent si in baie. De acum inainte este posibil datorita unor materiale care se adapteaza tuturor exigentelor unei bai.

lemn amenajare bai

Lemnul in baie,este natural fiind cea mai buna alegere. Mai ales cel pus in valoare de culorile alb si negru. Modernitatea si natura dau cea mai buna combinatie. Lemnul este ideal si pentru cea mai simpla baie. Simpla dar eficienta. Sobrietate mobilierului si simplitatea designului fac din baie o incapere calduroasa in care veti adora sa va relaxati.

Mobilierul din lemn foarte deschis la culoare este ideal pentru cea mai luminoasa baie. Negrul si verdele o vor pune si mai bine in valoare.

Asadar nu aveti teamasa folositi lemnul in baie. Mai sus am prezentat doar cateva motive pentru a il alege.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...