Baia mediteraneana se poate obtine si cu ajutorul travertinului si a nuantelor de verde si de albastru. Lumina trebuie sa fie si ea prezenta cat mai mult si sa fie calda. Spoturile sunt cea mai buna alegere.

O baie insorita. In baie puteti invita soarele prin intermediul unor nuante de alb si de galben. Mobilierul in nuante delicioase de caramel va completa de minune ambianta. Pentru a va simti ca si pe malul marii, puteti zugravi baia in nuante de turcoaz si sa apelati la o podea cu pietricele pentru a va simti exact ca si pe plaja.

Concentrata pe mare, baia de inspiratie mediteraneana trebuie sa mizeze pe albastru, pe alb si pe dungi. Puteti da tonul prin intermediul unui mozaic, a unor pereti in nuante de alb sau de albastru.

Diferitele esente de lemn sunt esentiale pentru o baie care sa ne duca cu gandul la mare. Parchetul din pin sau lambriul sunt perfecte pentru podea si pereti.

bai moderne mediteranean

Alama si cromul sunt ideale in baia de inspiratie mediteraneana deoarece sunt si materialele folosite pe vapoare. Robintele si oglinzile cu rama din alama, in forma de hublou sunt cele care vor completa de minune ambianta maritima. Si lampile sau aplicile din crom sunt foarte potrivite.

mediteran stil

Accesoriile de inspiratie maritima. Mobilierul din lemn este si el potrivit pentru a crea atmosfera. Presarati pe el scoici, pietricele, corali, tot ceea ce ne duce cu gandul la universul maritim.

Ratanul si rachita sunt perfecte pentru stilul natural si autentic pentru un stil marin. Cosuletele din rachita sau ratan sunt deci ideale. Stilul marin, de inspiratie mediteraneana vine cu un aer relaxant pentru baie.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...