Sunteti interesati de tot ceea ce inseamna placare murala pentru baie- piatra, faianta, marmura, de tot ceea ce inseamna tendinte pentru 2017? Daca raspunsul este da, atunci acest articol este pentru dumneavoastra. Am selectat cele mai in voga tendinte in ceea ce priveste baia cu un decor original si elegant. Cu siguranta ca va vom inspira.

Un look natural pentru baie. Puteti obtine un look natural in baie daca veti opta pentru o faianta cu o structura si o culoare care ne duce cu gandul la piattra de exemplu. Faianta care are un relief care ne duce cu gandul la natura este deci cea mai in voga. Cea cu un format mai mare este o alegere ultra moderna.

Accente de lemn pentru un design foarte original. O alta idee- lemnul. Lemnul este ideal si pentru baie si vine cu o varietate de culori si de motive.

baie mural piatra

Un spirit natural pentru baie. Faianta in voga pentru anul 2017 se caracterizeaza si prin culorile mai pamantii precum maroul, bejul sau cremul. Accentele de culoare sunt si ele la fel de moderne. Mozaicul, nu neaparat cu o forma patrata este si el o alegere perfecta. Motivele si formele ondulate sunt si ele o tendinta forte.

amenajare baie piatra

Stilul anilor ’70, foarte in voga in domeniul modei, il invadeaza si pe cel al amenajarilor interioare. Motivele florale trebuie deci sa fie prezente in acest an in baie. Aici poate fi vorba despre flori individuale pe fiecare bucata de faianta sau o floare mare si delicata compusa dintr-un mozaic. O modalitate ideala de a veni cu mai multa culoare si veselie pentru baie. Faianta cu un aspect de piatra si motivele florale pot realiza un design impresionant pentru baie.

Faianta cu aspect 3D. Motivele grafice cu un efect 3D sunt foarte populare pentru o baie cu un aspect modern. Vin cu un look extravagant pentru baie, dar si modern si original. Exista si modele de faianta 3D care reprezinta o combinatie reusita de trei motive. Jocurile de culori orginale dar si motivele geometrice sunt foarte trendy pentru anul 2017.

Si in anul 2017 trebuie sa faceti in asa fel incat ca nuantele din baie sa se confunde. Veti reusi sa creati astfel un aspect relaxant si linistitor. Trebuie sa optati in acest caz pentru o culoare de baza, principala si pe nuantele sale mai deschise sau mai inchise.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...