Sunteti pusi pe planuri mari de renovare si amenajare a baii ? Ati dori sa incercati si altceva in afara de faianta la placarea peretilor ? Va recomandam sa folositi mozaic in baie, ori combinat cu faianta ori placat pe toti peretii, pentru a va bucura de o baie noua si moderna. Mai jos venim si cu cateva idei de bai amenajate cu mozaic pentru ca dumneavoastra sa va faceti o idee despre aspectul acestui material pe pereti.

De sute de ani se foloseste mozaicul, si nu numai in bai, ci si placat in intreaga locuinta. Dar in baie arata senzational, mai ales daca il accesorizam cu cateva obiecte de mobilier moderne.

Incepem cu una bucata baie stilata. Este atat de simpla si pare atat de primitoare. Vedem mozaic in baie doar pe peretii alaturati cazii. Este un mozaic maro cu rosturile albe. Alb este si intregul interior al baii ceea ce se potriveste perfect cu gresia dreptunghiulara tot de culoare maro. Accesoriile ce completeaza mozaicul din aceasta baie mica sunt panourile din lemn natural placate pe cada si in dreptul vasului de wc.

mozaic baie maro

 

Continuam periplul nostru prin universul mozaicului pentru bai si gasim o alta baie, foarte mica, ce este decorata cu un mozaic alb alternat cu cateva portiuni de mozaic albastru inchis.  Restul peretilor baii fiind de un albastru inchis si obiectele sanitare de un alb imaculat ne dezvaluie o baie de bun gust in care nu sesizam faptul ca este foarte mica.

mozaic alb albastru

 

O alta baie, un alt decor superb. De aceasta data avem de a face cu un mozaic albastru marin care ne duce cu gandul la soare, la mare si la vacanta. Cu insertii minuscule de albastru si de maro acest decor este foarte modern si foarte tineresc. Si nu este placat decat in zona dusului. In rest baia este placata cu faianta alba.

Vezi mai multe amenajari interioare cu mozaic in baie !

mozaic albastru marin

Vezi cat costa sa amenajezi o baie cu mozaic fata de placarea cu faianta ! 

Asadar sunteti pregatiti pentru mozaic in baie, fie combinat cu faianta sau fie placat pe toti peretii ?

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...