Baile mici din garsoniere sau din apartamente va permit si ele sa obtineti o baie placuta, confortabila si spatioasa. Dar si aici trebuie sa determinati care va sunt nevoile reale. Este un lucru primordial deoarece nu exista loc pentru lucrurile in plus. V-am pregatit cateva sfaturi in randurile de mai jos, spunem noi pretioase.

Cel mai bun sfattrebuie sa amenajati cat mai inteligent spatiul si trebuie sa asociati problemele legate de functionalitate, estetica si confort. Un singur lucru de care trebuie sa tineti cont- fiecare metru patrat este important, deci trebuie sa mizati doar pe lucrurile esentiale. Deci mai bine ar fi sa mizati pe o cabina de dus decat pe o cada.

verde alb baie

De asemenea, pentru o baie mica trebuie sa tineti cont de un lucru – trebuie sa dati iluzia unui spatiu mai mare jucandu-va cu materialele transparente si cu efectele de oglinda. Trebuie deci sa mizati pe un dus italian cu pereti din sticla care a va conferi iluzia unui spatiu mai mare. Trebuie sa profitati si de tonurile mai deschise profitand in acelasi timp de liniile elegante. Cele mai potrivite sunt tonurile de alb, de ocru sau de crem. Veti conferi si impresia de claritate si de spatiu.

Trebuie sa puneti in valoare sau sa « vanati » spatiul pierdut. Piesele de mobilier sau obiectele sanitare suspendate vor elibera spatiul. De asemenea, rafturile etajerele sau dulapurile la inaltime sunt cea mai buna alegere petru obiectele de care nu aveti nevoie in fiecare zi. Folositi-va cat mai mult si de colturi.

gri alb baie mica

 

Alegeti si un mobilier care nu incarca spatiul prea tare. Mobilierul incastrat este deci cea mai buna optiune. Mobilierul cu deschizaturi in care sa asezati cosulete din rachita este foarte trendy. De asemenea, o cada pe colt nu va ocupa prea mult spatiu. Robinetul mural va arata foarte bine intr-o baie de dimensiuni mici.

In ceea ce priveste podeaua, trebuie sa privilegiati gresia XXL. Iar daca folositi un anumit model de gresie pentru podea, acesta trebuie sa se regaseasca si pe pereti. Nu folositi insa faianta pentru intreaga incapere. O oglinda mare va conferi impresia de spatiu mai mare.

Alegeti si usa potrivita. O usa culisanta atat pentru baie cat si pentru piesele de mobilier este cea mai buna alegere. Lumina va conferi si ea impresia unui spatiu mai mare. Nu incastrati spoturile in tavan ci lasati-le la 15 cm fata de pereti pentru a crea un volum datorita unui halou de lumina.

Asadar noi speram ca veti urma aceste sfaturi si veti obtine un design baie superb. Nu uitati sa priviti in galeria foto a site-ului pentru a vedea fotorafii minunate cu bai amenajate, mari si mici.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...