Cine nu are in casa un lavoar sau un vas wc de la Cersanit! Toti cunoastem calitatea produselor acestei firme dar si pretul relativ acceptabil la majoritatea obiectelor sanitare. Azi ne-am gandit sa va prezentam trei idei de bai actuale amenajate cu produse ale acestei companii.

Si incepem cu o prima baie de care ne este foarte drag. Se vede foarte clar cat de spatioasa este. Designul faiantei dar si forma obiectelor sanitare ne dau aceasta impresie. In fond este vorba de o baie medie cu suprafata putin peste 5 metri patrati. Observam cat de bine se integreaza in peisaj lavoarul iar vasul wc parca nici nu exista.

baie mare actuala

 

A doua baie actuala este si foarte moderna. Ati aflat din articolele de pe acest site ca se cauta farte tare in 2017 modele de bai amenajate cu granit. Sau macar cu faianta imitatie granit. Si nu numai granit cat si orice tine de natural.

baie granit cabina sticla

Aici chiar avem o baie mare. Atat pardoseala cat si zona cabinei de dus sunt placate cu granit. Restul peretilor acestei bai sunt zugraviti cu lavabil ceramic, noua tendinta de amenajare a peretilor bailor in baile mari de la case. Si aici avem parte de un lavoar extraordinar de elegant si de practic.

Si in final va prezentam o baie foarte speciala utilata tot cu obiecte Cersanit. De fapt este acelasi spatiu ca si la prima baie dar intr-un alt design. Asa-i ca va doriti un astfel de model si dumneavoastra ?

bai mici maro alb

O faianta care imita lemnul nu poate fi niciodata data la o parte, nu ? Alte bai gasiti in galeria foto dar si rasfoind articolele de pe site.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...