Cu siguranta ca va doriti pentru caminul dumneavoastra o baie moderna si cat mai stilata. Nu-i asa? Atunci primul lucru de care trebuie sa tineti cont este urmatorul – ce puneti pe podea si pe pereti, mai ales pe pereti. Sunt elementele de baza de care vor depinde si alegerea mobilerului si a obiectelor de decor potrivite.

Iata cateva idei care sa va inspire.

O baie cu faianta in alb si galben. Albul si galbenul reprezinta o idee foarte buna pentru bai. Este o combinatie care va va permite folosirea unei game largi de moblier si accesorii. Galbenul este o culoare luminoasa, energica, vesela si va crea o ambianta plina de viata in baie.

modele de faianta galbena cu alb

Daca va doriti o baie mai sofisticata, luxoasa si moderna in acelasi timp, trebuie sa mizati pe unele nuante precum maroul, negrul sau bejul intens. Pentru ca baia sa aiba o latura cat mai contemporana, cea mai buna alegere o reprezinta faianta si gresia in nuante reci si deschise.

baie maron inchis

Mozaicul care alterneaza nuantele de verde, de gri si de albastru este cea mai buna alegere daca nu sunteti siguri care este stilul de design pe care il preferati.

verde crem mozaic

O baie design inseamna si o baie sobra si minimalista in care atat faianta cat si mobilierul trebuie sa fie eleganta dar sobra. Faianta alba va arata minunat cu un mobilier in nuante de taupe de exemplu.

Mozaicul mat este ideal pentru o baie moderna si design. Vine cu un efect foarte seducator pentru baie si este accentul ideal decorativ pentru pereti zigraviti in alb.

Faianta rosie in baie cu un model alungit, cu obiecte sanitare cromate sau metalice vine cu cel mai frumos efect pentru o baie design. Se potriveste de minune doar pe un perete, pe post de accent alaturi de fainata in nuante de gri sau alb.

moderna baie rosu alb

Pentru cea mai frumoasa baie in stil contemporan, fainata dreptunghiulara in nuante minerale este o idee foarte buna. Va arata cel mai bine alaturi de faianta mai mica alungita. Veti obtine un efect de mozaic, cu tot cu intensitatea sa. Daca va doriti o baie design dar si glamour, faianta cu reflexii metalice cu o stralucire ca de strasuri este cea mai buna idee.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...