Baile amenajate cu faianta alba nu sunt demodate, nici banale, sunt foarte trendy. Si pot face parte dintr-un decor foarte original. Faianta, dar si gresia alba, ofera o multime de posibilitati. Albul este linistitor, este elegant, este sic si arata foarte bine in baie. In plus, este ideal atunci cand va doriti sa creati o ambianta simpla, minimalista, dar zen si moderna in acelasi timp.

baie faianta alba

Faianta alba in baie nu este trista, nici urata, nici demodata. Poate sa fie chiar si foarte design. Puteti opta pentru o faianta alba si pentru o gresie alba dar si pentru tavanul alb pentru cea mai epurata si clasica baie. Sau mai puteti crea un contrast cu un sol si cu un perete in nuante inchise. Sau mai puteti alege chitul pentru rosturi in nuante de rosu, galben, albastru, gri….

lavoar clasic

Baia alba este extrem de frumoasa si daca alegeti o faianta alba mica pe pereti si gresie in nuante de gri pe podea. Mobilierul din teck va pune cel mai bine in valoare baia alba sic si sobra.

faianta alba model

Baia cu fainta alba arata cel mai bine alaturi de un sol din beton gri pentru a se evita o anumita monocromie.

Mai puteti alege faianta alba pentru baie de dimensiuni mici pe care sa o puneti in valoare cu un chit de rosturi de dimensiuni mai mari in nuante de gri. Parchetul de bambus va veni cu o nota si  cu o tusa de rafinament.

baie alb negru

Faianta alba din baie arata minunat daca este aplicata pe diagonala. Chitul de rosturi care aminteste de culoare gresiei de pe podea va marca foarte bine modelul faiantei.

Lemnul alaturi de faianta alba in baie si de gresia in nuante de gri vine cu o nota calduroasa pentru baie. Lemnul in nuante deschise evoca un stil rustic,campenesc. Alaturi de negru, faianta alba va veni cu un stil urban dar clasic in acelasi timp. Alaturi de rosu baia este la fel de contemporana dar mai vesela.

Pentru ca simbolizeaza cuatenia, igiena, puritatea, albul este cea mai buna idee pentru baie, in special pentru faianta. Albul are capacitatea de a pune in valoare alte culori si stie cum sa se adapteze tuturor stilurilor de amenajare. Si se poate adapta atat unor bai mici cat si unora mai spatioase.

Cu aceste idei si modele de bai, speram ca v-am convins de faptul ca baia cu faianta alba este extrem de frumoasa.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...