Pentru ca baia din caminul dumneavoastra trebuie sa fie in serviciul trezirii cat mai relaxante si plina de buna dispozitie, dar si a tonusului matinal, trebuie sa stiti care sunt culorile de gresie la moda pe care trebuie sa le folositi. Daca va doriti un stil contemporan pentru baie, trebuie sa mizati pe o paleta de nuante mai sobre care merg de la gri, la negru, pana la alb sau bej. Tendinta actuala in materie de gresie sau faianta spune ca marile formate sunt foarte in voga dar si materialele care imita anumite materiale.

baie bej

Griul este o optiune clasica, eleganta si sobra pentru podea, mai ales daca alegeti o gresie care imita metalul, betonul sau piatra. Dar si gresia in nuante pamantii, de maro, mai ales cele care imita lemnul, care se potrivesc atat unei ambiante clasice, cat si uneia mai contemporane. Griul perlat si griul ardezie vin si ele cu o latura eleganta, sic pentru baie si ii confera impresia de grandoare. Griul este linstitor, sofisticat si indemodabil.

gresie mare neagra

Gresia in nuante de negru este un clasic atunci cand vine vorba mai ales despre combinatia de alb si negru sau modelul in sah. Dar se poate folosi si in constrast – un sol in nuante de negru si faianta in nuante de alb. Albul pe pereti si negrul pentru gresie si mobilier reprezinta o alegere simpla si eleganta.

Bejul este si el cea mai buna optiune pentru gresia din baie. Nu aveti cum sa dati gres cu el. O baie in bej este simpla si eleganta, chiar luxoasa, cu o ambianta naturala ce favorizeaza relaxarea. Daca bejul este cea mai buna alegere pentru gresie, albul este si mai si. Este culoarea ideala pentru baile mai mici, este cea care va veni cu lumina, cu calm si cu seninatate. Albul ramane deci o valoare sigura pentru cel mai elegant si mai fresh stil.

Gresia in nuante de albastru este dulce si plina de prospetime. Este perfecta daca va doriti sa va relaxati in baie. O nuanta de turcoaz va veni cu mai multa originalitate in baie.

Nu uitati ca trebuie sa tineti cont si de spatiu atunci cand alegeti culoarea gresiei din baie. Culorile deschise vor da impreisa unui spatiu mai mare. Culorile mai inchise sunt ideale pentru o baie mai mare. Jucandu-va cu nuantele de gresie la moda veti reusi sa creati multiple ambiante in baie.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...