Pentru amenajarea unei bai, oricare ar fi stilul acesteia, alegerea cabinei de dus poate sa fie un lucru destul de dificil deoarece oferta de pe piata este din ce in ce mai mare. Cabinele de dus sunt noile vedete ale baii si sunt cele mai bune solutii pentru amenajarea unei bai, fie ea simpla, fie ea mai sofisticata. In plus, sunt cele care pot transforma un colt din baie intr-un spatiu foarte elegant.

cabina dus dublaIn plus, cabinele de dus sunt functionale, robuste si etanse si vin cu o multime de atuuri. Se adapteaza de minune spatiului pe care il detineti, sunt economice si usor de instalat.

model cabina sticlaIata care sunt lucrurile de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti cabina de dus pentru baie:

– inainte de toate, trebuie sa alegeti forma cabinei de dus. Cabinele de dus sunt disponibile in toate formele, toate dimensiunile, cu diferite optiuni pentru toate buzunarele. Cabinele de dus pot fi astfel patrate, ovale, dreptunghiulare sau arcuite, in functie de spatiul de care dispuneti, cu structuri cu sau fara rama, cu usi glisante, cu sau fara profile sau cu o sticla fixata direct de structura peretelui.

– trebuie sa tineti cont si de locul unde va fi instalata cabina de dus. Direct pe un perete, intr-un colt, intr-o nisa…

– in ceea ce priveste accesul, aveti si aici mai multe optiuni –puteti miza pe o usa culisanta care va va auta sa va bucurati de mai mult spatiu, pivotanta sau batanta. Si aici trebuie sa tineti cont de un minimum de spatiu de care dispuneti.

– materialul folosit. Aici alegerea este destul de limitata, deoarece in mare parte cabinele de dus se fabrica din acril si din metal cromat. Peretii cabinei de dus pot sa fie din PVC sau din sticla.

– daca vorbim despre pretul cabinelor de dus, trebuie sa stiti ca paleta este extrem de variata. O cabina simpla poate costa de la 300 de ron in sus iar cabina de dus cu hidromasaj are un pret de la 1400 de ron in sus.

– trebuie sa tineti cont inca de un lucru- cabina de dus trebuie sa se intretina usor si sa nu se depuna pe pereti calcar. Trebuie sa aiba cat mai multe functii pentru a va bucura de fiecare data de tot confortul.

– presiunea apei, canalizarea, partea electrica, sunt alte criterii de care sa tineti cont.

Daca ati decis sa achizitionati o cabina de dus va recomandam sa alegeti una din aceasta colectie de modele cabine de dus.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...