Vreti sa amenajati cat mai practic si mai estetic baia pentru copii, fie ei baieti sau fete? Cu ideile noastre veti reusi sa amenajati foarte usor diverse modele de bai pentru copii atat din punct de vedere practic – adaptata nevoilor copiilor dar veti reusi si sa creati un univers colorat, original si vesel. Momentul in care trebuie sa se spele pe dinti si fac baie trebuie sa devina unul agreabil si privilegiat.

In baia pentru copii trebuie sa jucati cartea culorilor vii, originale, acidulate pentru cel mai vesel si mai ludic decor.

verde alb baie copii

Faianta este cea mai adaptata deoarece va permite sa realizati toate fanteziile in materie de decor. Perdeaua de la dus trebuie sa fie aleasa in motive cat mai colorate iar peretii de la dus, daca sunt din sticla pot sa aiba cele mai frumoase stickere. Manerele de la mobilier pot sa fie si ele personalizate cu cele mai vii culori.

baie alb visinie

Nu uitati nici de obiectele decorative, practice si ludice, precum suporturi in forma de animale acvatice, submarine sau vapoare. Stickerele decorative si accesoriile colorate sunt cele care vor transforma baia. Dar si covoarele si prosoapele colorate.

albastru baie copii

Temele sunt si ele potrivite pentru a decora o baie pentru copii.

baie copii verde alb albastra

Tema junglei- in verde si galben sau maro, tema marii sau nautica – in alb si albastru, un look natural in verde si maro, un look girly in roz sau mov… aveti de unde alege. Tonurile neutre se vor adapta oricarei generatii.

Lemnul in mici tuse arata si el foarte bine in bai pentru copii colorate.

Trebuie sa alegeti culorile preferate ale copiilor, fie ca vorbim despre mobilier, fie ca vorbim despre gresie sau faianta. De exemplu, o baie in nuante de alb, de verde anason si gri va da o baie foarte moderna. Combiantia de rosu, alb si albastru este una foarte eleganta. Cea de galben si albastru este copilareasca si amuzanta. Mobilierul verde sau maro este foarte natural si plin de prospetime.

Corpurile de iluminat trebuie sa fie si ele cat mai originale si jucause.

Nu uitati ca mobilierul, chiuveta, cada sau dusul trebuie sa fie adaptate toate nivelului sau. Siguranta este si ea un element foarte important atunci cand amenajam bai pentru copii.

baie albastru alb copii

In baia pentru copii va puteti regasi sufletul de copii si sa va jucati cu toate combinatiile de culori imaginabile. Puteti experimenta tot ceea ce vreti, chiar si temele cele mai insolite. Singura limita aici este doar imaginatia. O adevarata placere sa vezi si aceste bai pentru copii.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...