Daca l-ati uita, ar fi o mare greseala. Despre ce vorbim? Despre tavanul din baie, bineinteles. Nu trebuie sa uitati aceasta suprafata care se afla deasupra capului nostru. Tavanul este deci si el un element central al unei incaperi si atunci cand este bine pus in valoare poate sa schimbe in intregime un decor. Faianta, tapet, dipsersit… iata diferitele moduri in care puteti decora tavanul din baie. Puteti folosi pentru tavan culori si motive neobisnuite, pe care nu le-ati folosi de obicei dar se poate decora si cat mai discret, cu subtilitate.

Iluzie optica cu betonul amprentat. Intr-o baie, puritatea peretilor, a solului, dar si a decorului in general in alb poate sa fie pusa in valoare de un tavan cu un spirit contemporan. Betonul amprentat sau tapetul cu efect de beton amprenta vine cu cel mai frumos efect vizual penru baie.

Tavanul negru pentru cea mai eleganta ambianta. Intr-o baie, podeaua cu gresie neagra arata foarte bine cu un tavan tot negru. Tavanul si gresia isi raspund pentru o ambianta foarte eleganta. Puteti crea un contrast foarte frumos daca alegeti sa puneti faianta alba pe pereti.

tavan negru baie

Cea mai frumoasa faianta. In baie trebuie sa stiti cum sa dozati suprafetele acoperite cu gresie sau cu faianta. Faianta sau gresia pot sa fie aplicate si pe tavan si pot oferi cel mai frumos efect optic. Un perete decorat cu o faianta cu model poate sa continue pana in tavan. Cu motivele potrivite, culorile potrivite si o anumita armonie studiata cu restul incaperii, efectul poate sa fie unul extrem de surprinzator.

tavan nori si cer baie

Culorile pe care nu le folosesti de obicei pentru baie functioneaza si ele foarte bine. Griul inchis, rozul, turcoazul sunt cea mai buna alegere si pot sa fie in armonie cu unele elemene discrete ale restului incaperii. Motivele geometrice, cele artistice sau tapetul sunt si ele cea mai buna alegere. Spoturile pot sa vina si ele cu cel mai frumos efect pentru tavanul din baie. Un tavan cu o multime de spoturi care sa imite cerul instelat este cea mai buna alegere.

Baghetele decorative sau tavanul fals decorativ sunt si ele cea mai buna alegere. Un model lat de baghete va pune cel mai bine in valoare tavanul baii. Tapetul personalizat pentru tavan va veni ci el cu un caracter unic pentru baie. Tavanul fals decorativ este cel care va permite baii sa respire mai mult stil si mai multa clasa.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...