Foarte multe imagini cu bai avem in galeria foto, multe dintre acestea fiind amenajate in stilul contemporan, dar aceste trei bai sunt printre cele mai apreciate de catre dumneavoastra.

Mai jos le veti vedea in toata splendoarea lor iar daca nu va plac va recomandam  sa rasfoiti postarile de pe site pentru ca fiecare articol vine cu cateva idei noi de amenajare a baii.

Iata baia numarul unu.

baie mare fara oglindaFinisajele sunt perfecte iar de notat ar fi incredibila pozitionare a fiecarui obiect. Desi este mica, aceasta baie ne surprinde cu un dus mare, cu doua lavoare superbe si cu doua scaune tapisate care pur si simplu se incadreaza perfect in decorul cu gresie tip granit.

A doua baie este aceasta de mai jos.

auriu negru baieSe incadreaza perfect in categoria acelor bai amenajate in stil contemporan de catre clienti pretentiosi. Insasi accentele de auriu dau o nota de rafinament acestei bai. Un perete cu faianta albastra, un perete cu faianta gri, ambele in nuante cat mai pale, combinate cu gresie placata stil zid de caramida de culoare alba cu rosturi negre, coroborat cu obiectele sanitare albe si elegante, toate acestea ne dezvaluie o baie rafinata pana in cel mai ascuns coltisor. Sa tot avem bai amenajate in stil contemporan din acestea spre a vi le prezenta pe designbaie.ro.

Si iata-ne si la locul trei care este al unei bai moderne amenajate cu alb si rosu.faianta alb cu rosu

 

Stim cu totii ca baile mari nu prea se gasesc in locuinte. Doar cei care au construit case in ultima vreme au ajuns la concluzia ca o baie mica este demodata, mai ales cand avem la dispozitie un spatiu mai mare pentru a locui. Faianta alba si cea rosie formeaza cuplu perfect in designul acestei bai amenajate in stilul contemporan si daca mai socotim si tapetul de pe pereti, combinat cu obiectele sanitare moderne perfect albe, nu ne ramane decat sa concluzionam ca aveam de a face cu o baie senzationala, foarte mare si foarte placuta.

Desigur ca mai sunt si alte bai frumoase dar in acest articol acestea trei au fost vedetele. Alte bai in galeria cu fotografii amenajari interioare bai mari si mici.

 

 

 

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...