Un simbol al elegantei si al modernitatii, albul si negrul vin cu un stil sofisticat si modern pentru baie, chiar indraznet, fie ca vorbim despre o baie clasica, fie ca vorbim despre una contemporana.

Mare vedeta in anii ’30, faianta in alb si negru cu un model in sah redevine la moda in anul 1984. Dar acest model de faianta, indraznet, elegant, un model al elegantei pariziene este foarte in voga si in anul 2016.

Iar modelul in sah nu este in voga doar in baie sau doar pentru faianta. Albul si negrul in sah arata minunat si pe sol, pe mobilier, pe vase, pe lenjerie… liniile sale geometrice ireprosabile ofera un volum incredibil oricarei incaperi si ritmeaza decorul incaperilor.

Fainta in ab si negru va arata foare bine pusa in valoare de o gresie din marmura sau din mozaic cu un model foarte interesant. Robinetele negre o pun si ele foarte bine in valoare. Cada neagra este si ea foarte design. Cateva tuse de argintiu sau de gri vor sublima decorul.

Baia amenajata cu faianta in alb si negru va arata cel mai bine pusa in valoare si de lemn pentru un rezultat mai calduros sau de metal pentru un efect mai calduros. Daca vreti o ambianta mai « cosy » mizati pe perne, pe un covor pufos si pe plantele verzi.

diagonala alb negru baie

Daca vreti sa pastrati aceeasi nunata de faianta atat pentru pereti cat si pentru podea, puteti folosi o faianta si o gresie in nuante diferite pentru un efect mai design.

Iluzie optica cu o baie amenajata in alb si negru in sah. Aveti impresia ca faianta XXL in alb si negru nu se potriveste cu o baie de dimensiuni mici? Bineinteles ca nu. Acest model este foarte potrivit pentru o baie de dimensiuni mici deoarece confera iluzia unui spatiu mai mare, mai ales daca alegeti si o oglinda mare nu in inaltime ci in lungme.

gresie sah alb negru

Faianta in alb si negru cu model in sah este ideala si pentru o baie mai luxoasa si mai extravaganta. Cada imbracata cu lambriuri albe poate fi sublimata de acest model de faianta.

baie sah alb cu negru

Daca va doriti o baie sobra dar sic mizati pe o gresie si pe o fainata de dimensiuni mici in alb si negru puse in sah.

Baia in nuante de negru si alb cu un model in sah arata minunat alaturi de un decor simplu si in toate stilurile de arhitectura vine cu mai mult sic si volum. Arata minunat cu cateva tuse de lemn, dar si de culori vii – galben, rosu, turcoaz… foarte sic. Daca iubiti amestecul de retro si de modern, este baia de care aveti nevoie.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...