Baia este un spatiu functional uzual dar este cel mai adesea un mister pentru foarte multi oameni atunci cand vine vorba despre decorarea ei. Trebuie sa introduceti in ea toate elementele necesare confortului dar si o buna doza de stil. Baia trebuie sa fie primitoare, calda, atragatoare si functionala, ca si stilul spaniol de decor. Un decor intre clasic si traditional. Iata cateva modele de bai din Spania care sa va inspire la amenajare.

Portelan alb si pereti din lemn. Chiuvetele trebuie sa fie foarte clasice, simple, minimaliste iar peretii din lemn sunt vedete. Ideale pentru un look modern si minimalist.

Ceramica geometrica si accente de auriu. Albul pe pereti nu mai este in voga. Formele geometrice diverse creeaza modele minunate pe peretii din baie. Modelele cele mai in voga sunt cele in alb si negru. Detaliile aurii sunt aduse de manerele aurii de la mobilier dar si de obiectele sanitare.baie auriu alb negru

Piatra naturala si faianta din teracota. Chiar daca marmura este foarte in voga, asta nu inseamna ca nu va puteti baza pe un blat si de chiuveta din piatra bruta. Pentru un look natural minunat alegeti sa combinati acest material cu lemnul exotic care va arata minunat cu o faianta din teracota cu un model bizantin.

baie faianta imita lemnUn look nautic cu accente retro. Baia cu jocuri de faianta in alb si albastru cu alte accente de culoare aduse de mobilier sau de accesorii de duc cu gandul la mare si la soare. Mobilierul poate sa fie in nuante de alb sau de in nuante inchise de lemn cu un blat albastru.

Pereti verzi si faianta sau gresie care imita lemnul. O pata de culoare verde in baie arata minunat cu gresia sau cu faianta care are un aspect de lemn. Un look natural minunat.

Trebuie sa conferiti un stil trendy si mai multa eleganta baii adoptand un limbaj grafic atunci cand vine vorba despre amenajarea sa. Stilul sculptural se poate afirma peste tot de la lemn, la metal si pan la marmura si sticla care se pot folosi intr-un mod foarte sic in amenajarea baii.

Accentele de lemn trebuie sa fie sa fie prezente peste tot in baie, de la sol la tavan prin grinzile la vedere si pana la accesorii. Alama este cea care inlocuieste cuprul in baile de inspiratie spaniola. Suprafetele stralucitoare sunt foarte trendy. Marmura este si ea foarte la moda daca doriti sa aveti modele bai din Spania si traduce nevoia noastra de a integra natura la noi in interior.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...