Culorile reprezinta un element esential pentru o baie armonioasa, moderna si design. Dispuneti sau nu de un spatiu important? Vrei sa favorizati in ea o ambianta senina, plina de energie, sa favorizati echilibrul sau bucuria de a trai? Culoarea adaptata este cea care va poate ajuta sa transformati baia in locul ideal in care va puteti relaxa dupa o zi lunga la munca. De la alb la verde, descoperiti care sunt culorile de folosit pentru o baie armonioasa.

Culorile neutre sunt linistitoare. Culorile pot varia in baie in functie de nevoile fiecaruia. Dar daca va doriti ca baia sa devina un spatiu cat mai linistitor unde sa va relaxati in voie in acest caz, culorile neutre sunt perfecte. Nuantele de crem, de pamantiu, de gri deschis sau de albastru pastelat sunt cele mai bune alegeri. Se vor armoniza foarte bine cu un mobilier in nuante de alb.

lavabil ceramic

Folositi maximum trei culori in baie. O regula de aur din domeniul amenajarilor interioare spune ca trebuie sa asociati maximum trei culori intr-o incapere. O culoare neutra, una bogata si profunda si una colorata, vie.

baie moderna rosu alb negru

Apoi trebuie sa tineti cont de principiul 70-20-10. Adica nuanta cea mai deschisa si mai neutra in proportie de 70%, cea mai profunda in proportie de 20% iar culoarea mai vie 10%. Veti reusi sa pastrati astfel o anumita armonie in baie.

baie verde alb

O tusa suplimentara. Daca nu vi se potrivesc deloc nuantele clasice nu inseamna ca trebuie sa folositi o nuanta mai extravaganta precum portcaliul sau rosul. Exista o multime de nuante alternative care vin si ele cu o alura armonioasa pentru baie armonioasa.

– verdele este o culoare polivalenta. Un verde deschis se poate asocia de minune cu un bej, cu un alb sau cu un verde mint.

– albastrul va veni cu mai multa prospetime in baie. Albastrul regal se poate asocia cu albul. Nu degeaba in centrele de infrumusetare sau SPA este o combinatie omniprezenta.

– movul cu diferitele sale nuante nu prea se foloseste in baie. Merita insa sa i se acorde o sansa pentru o baie relaxanta. Purpuriul inchis este foarte potirvit, la fel ca si cel deschis.

renovare baie moderna

Nu uitati ca asocierile de nuante ton pe ton dau cele mai frumoase rezultate si ca o culoare vie pe post de accent este si ea o idee buna. In majoritatea bailor albul este foarte prezent si poate fi constrabalansat fara probleme.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...