Orice tip de usa este oglinda personalitatii celor care stau in casa din care fac parte. Chiar si usa din baie are si ea importanta sa. Trebuie insa sa fie aleasa cat mai bine, existand deci cativa factori de care sa tineti cont atunci cand o alegeti. Usile pentru baie trebuie sa aiba un rol multiplu – sa nu lasa aburii sa intre in baie, sa asigure in acelasi timp intimitate dar sa fie si estetice. Este un element extrem de important atunci cand vine vorba despre aspectul casei.

In primul rand, cel mai important este materialul din care este confectionata usa. Cel mai adesea, aveti de ales intre lemn si termopan.

Usa din lemn pentru baie este alegerea ideala pentru cei care iubesc stilul traditional si aspectul si caldura cu care vine acest material nobil si natural. Usile din lemn au un farmec autentic si o eleganta foarte subtila. Sunt si cele care traverseaza timpul si moda.

Usile pentru baie din termopan nu sunt atat de estetice precum lemnul dar sunt mai rezistente. Au insa un excelent raport pret- calitate, sunt mai usor de intretinut si asigura o buna izolare. Usile din aluminiu sunt si ele o alegere foarte buna pentru cei care iubesc designul si culoarea.

usa culisanta

Usile glisante sunt ideale pentru baie, mai ales daca baia este mai mica. Poarta glisanta va permite in baie optimizare spatiului si a volumului util. In plus, sunt decorative, design, sunt ideale pentru a separa incaperile si pentru a separa spatiul. Usile culisante sunt cele care vin cu un design modern pentru baie si pentru casa. Materialele contemporane sunt cele care va permit sa va jucati cu ele si sa realizati un design super armonios si total diferit fata de usile traditionale. Nu numai ca sunt foarte cool dar va ajuta si sa castigati loc.

usa sticlaUsa de sticla este si ea cea mai buna idee pentru baie deoarece pot sa mareasca din punct de vedere optic incaperea.

Daca vine vorba despre inchizatorile pentru baie cel mai bine ar fi sa alegeti una care sa se deschida din exterior. Daca va bucurati de o baie mai spatioasa, sunt potrivite si usile care se deschid in interior. Este important sa alegeti si o usa cu geam, care este o alegere mai buna, mai estetica si mai practica.

Nu uitati insa ca usile pentru baie trebuie sa se armonizeze cu restul usilor din casa.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...