Alegerea de gresie si faianta in baie este cel mai adesea o chestiune de gust. Dar nu numai. Pe podea si pe pereti daca formatul gresiei sau al faiantei are un impact asupra perceptiei volumului incaperii, materialul si culoarea acestora contribuie si ele la definirea ambiantei.

Gresie si faianta cu un format mare sau mic? Patrat sau dreptunghiular? Mozaic putin, mult sau deloc? Ceea ce conteaza este sa imprimati in baie stilul pe care il preferati atingand un echilibru si o armonie tonica sau calma.

Iata cateva stiluri care sa va inspire.

O baie cu un stil scandinav. Daca sunteti o persoana care iubeste grafismul si ambiantele dulci si puternice in acelasi timp, puteti miza pe un model de faianta in nuante de albastru cu motive albe sau maro care ofera echilibrul perfect intre modelele vechi de faianta si nuantele de pastel ale stilului scandinav.

O baie cu un stil retro. Tonalitatile calde si discrete ale gresiei si faiantei alaturi de o cada cu picioare in stil retro vor crea o baie cu o atmosfera dulce si romantica. Gresia in nuante de taupe poate sa fie pusa in valoare de un perete de accent prin intermediul unui model de faianta cu arabescuri.baie albastru granit

O baie moderna cu un spirit de vacanta. Mozaicul in nuante de albastru este cel mai potrivit pentru asta. Folosit in zona dusului si pe o parte din podea, va dinamiza ca nimeni altul baia.

Mozaic si alte tipuri de faianta. Baile cu o faianta si o gresie in nuante neutre vor arata minunat alaturi de un mozaic. Dar nu orice tip de mozaic, ci unul amestecat, stralucitor care va veni cu un aspect rafinat pentru baie. Amestecul de mozaicuri contine cel mai adesea sticla, piatra naturala, ceramica si uneori metal. Daca vreti sa combinati mozaicul cu faianta cel mai bine ar fi sa alegeti un model dreptunghiular de faianta.

O baie zen cu faianta de un format mic. Faianta cu un format mic poate sa creeze in baie o atmosfera zen. Ceramica in nuante de alb si de negru poate sa mizeze pe un contrast de texturi pentru cel mai frumos echilibru. Pe pereti o faianta alba si pe podea o gresie in nuant de negru antracit va contrasta cu lemnul de pe tavan.

O baie cu faianta care imita parchetul. Ideala daca va doriti sa obtineti in baie aspectul cald si primitor al lemnului.

O baie in stil contemporan. Nimic mai usor. Trebuie sa mizati pe faianta dreptunghiulara.baie zen maro

Desigur ca alte modele de bai gasiti cuu sutele doar vizitand galeria foto. Zilnic se actuualizeaza cu noi modele de bai.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...