Lavoarul, pe langa latura sa functionala si practica trebuie sa fie si un element de decor modern.

Uitati cat mai repede de lavoarele traditionale. Daca vreti sa tineti cont de cele mai in voga tendinte, aveti nevoie de un lavoar din piatra naturala. Un lavoar din lemn, din piatra sau din marmura se poate transforma in elementul central dintr-o baie. Baia va primi datorita lui un aspect extrem de armonios.

baie granit lavoar

Un lavoar din piatra naturala. Piatra naturala vine cu autenticitate si caldura pentru baie. Este un material robust care evoca si rafinamentul. Multa lume prefera un lavoar din piatra cu o forma neregulata. In acest caz piatra bruta este vizibila la exteriorul vasului. Lucru care va accentua latura naturala a incaperii.

Un lavoar din lemn. Lemnul vine cu mai multa caldura si relaxare in baie. Sunt doua caracteristici esentiale pentru baie. Un lavoar din lemn va fi perfect pus in valoare de o baie in nuante de alb. Dar sii va gasi perfect locul si intr-o baie cu accente de lemn aduse de parchet sau de mobilier.

In plus, lavoarul din lemn inseamna si eleganta in stare pura. Veti reusi sa va bucurati de modele unice pentru baia dumneavoastra iar lemnul va veni cu propriul sau caracter si eleganta in baie. Un univers plin de lux care se invita de acum inainte si in baie. Puteti alege fie lemn clasic, traditional, fie unul exotic, cu elemente de metal si de carbon care rimeaza si ele cu luxul.lavoar baie natural

 

Un lavoar din marmura. Daca sunteti in cautare de ceva mai exclusiv pentru baie, in acest caz trebuie sa alegeti un lavoar din marmura sau din granit. Un astfel de lavoar are un aspect si un caracter unic si va parea mereu impecabil, deoarece materialul folosit este neted in mod natural. Lavoarul din marmura va veni in plus cu o atmosfera foarte nobila pentru aceasta incapere si cu un aer extrem de rafinat. Lux, simplitate, o frumusete atemporala.. Ce ati putea cere mai mult?

Lavoar cu picior sau cu piedestal. Un lavoar nu trebuie sa fie neaparat asezat pe un mobilier sau incastrat. Un astfel de lavoar va veni pentru baie cu un look natural si autentic.

Cu o forma rotunda, patrata sau dreptunghiulara, cu o paleta larga de culori si de finisaje, lavoarele din piatra naturala sunt cele care va garanteaza si o tinuta exceptionala in timp.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...