Noi idei de bai alb cu verde au sosit pe designbaie.ro. 

Baia este o incapere in care in general nu se folosesc prea multe culori. Foarte multa lume prefera sobrietatea albului, a negrului sau a griului. Dar culorile pot crea in baie un echilibru si o dinamica minunata, mai ales verdele. Prezenta verdelui in baie va veni mereu cu o nota de prospetime, de calm si de opulenta in baie. Mai jos veti vedea cateva amenajari interioare bai alb cu verde foarte frumoase.

Verdele arata minunat in baie alaturi de inox si de alb. Podeaua in nuante de gri antracit contrasteaza de minune cu faianta in nuante de verde cu rosturi albe, cu un mobilier in nuante de alb si cu un perete de la dus tot alb. Tusele de culoare sunt aduse deasupra chiuvetei cu un mozaic in nuante de verde, de alb, de galben si de albastru.

verde si alb in baie

Mozaicul in mai multe nuante de alb si de verde arata minunat in baie. Baia in acest stil este design, este plina de vitalitate si de prospetime. Verdele arata minnat in combinatie cu albul nu numai in ceea ce priveste zugraveala ci si faianta si gresia. Si verdele anason in baie adus atat de gresie cat si de faianta va fi pus cel mai bine in valoare de un perete zugravit in alb si de mobilierul alb.

Daca va doriti o baie cu un aspect mai luxos verdele avocado este cea mai potrivita nuanta alaturi de o gresie de dimensiuni mici in nuante de alb si de verde.

Baia in intregime aproape in nuante de alb va fi cel mai bine pusa in valoare de accesoriile in nuante de verde crud.

alb verde tapet bai

O baie aproape in intregime in nuante de verde este minunata. Tusele de alb aduse de lavoar si de mobilier vor face din baie cel mai modern si mai relaxant spatiu.

Verdele se potriveste de minune cu lemnul. Este deci ideal pentru o baie in stil rustic, deoarece pune in evidenta splendoarea lemnului. Faianta verde arata foarte bine alaturi de lemnul masiv al ferestrelor si de o podea in nuante de bej. Puteti alterna doua sau trei randuri de faianta alba cu doua sau trei randuri de faianta verde pentru cel mai original decor.

combinatie verde lemn in baie

De la cel mai luminos verde pana la cel mai inchis si cel mai intens, in mici tuse sau pe toti peretii, verdele vine in baie cu o nota naturala, sic si plina de prospetime. Baia in verde si in alb este glamour, clasica, contemporana, rustica si se potriveste tuturor gusturilor.

Nu ati gasit ideea de amenajare cautata ? Doriti mai multe idei de bai alb cu verde amenajate ? In articolele de mai jos veti gasi cu siguranta !

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...