Marmura este un material nobil cu multiple fatete. In plus are arta de a sublima baile clasice, dar poate innobila si baile cu un stil mai contemporan. Este o piatra naturala cu vinisoare caracteristice care ramane un material de exceptie. Are un caracter unic si atemporal. Din aceste motive trebuie sa il folositi cat mai repede in baie. Iata cateva idei de amenajari.

O baie cu un lavoar incastrat. Marmura este un material cu o mie de fatete care arata splendid in baie. Chiar daca este asociata unui stil clasic, se potriveste de minune unui stil contemporan. Deci lavoarul incastrat in cel mai design mobilier este cea mai buna idee pentru baie.

lavoar marmura

Marmura arata cel mai bine alaturi de lemn in baie. Cu un aspect grafic foarte natural, marmura arata foarte bine in baie. Dar intr-o baie design, marmura arata minunat alaturi de caldura lemnului.

O baie cu un mozaic din marmura. Marmura se poate prezenta si sub forma unor patrate mici sau sub forma de mozaic. Va arata pe peretii din baie foarte natural si elegant. Mozaicul de marmura va permite in plus sa amestecati diferitele nuante pentru a obtine cele mai calduroase compozitii si cele mai variate ambiante.

In total look sau in mici tuse, marmura arata cel mai bine in baie.

Unele bai pot sa fie acoperite cu marmura in intregime, altele au marmura pe un singur perete. Dar chiar si in mici tuse, marmura are un efect maxim. In plus, va puteti juca cu un contrast, prin intermediul nuantelor de alb si de negru.

baie din marmura

O baie decorata cu marmura va fi de o frumusete clasica. In plus, marmura vine in baie cu o multime de avantaje – este dura, durabila, fiind un material ideal pentru podea. Podelele din marmura pot sa fie stralucitoare si luminoase.

Baia amenajata cu marmura este o incapere care imbina simplitatea cu minimalismul.

Pe pereti in loc de faianta va imbina designul cu confortul. In plus, puteti personaliza totul cu ajutorul ei- de la pereti la podea, de la lavoar, la cada, alegand-o in cele mai frumoase si trendy nuante. Diferitele game si culori va vor ajuta sa va bucurati de o baie unica. Eleganta si originalitatea vor fi cuvintele de ordine pentru o baie amenajata cu marmura. Este materialul ideal pentru o baie design, moderna sau traditionala, rafinata, confortabila si senzuala in acelasi timp unde relaxarea primeaza.

Deci sunteti hotarati sa incepeti amenajarea baii folosind acest material minune ? Daca raspunsul este afirmativ va sugeram sa priviti si mai multe idei in galeria cu fotografii a acestui  site.

Linkuri sponsorizate
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...