In ultimul timp producatorii de faianta pentru baie au gasit noi moduri sa  reinventeze imaginea bailor doar prin combinarea anumitor modele si culori. Faianta din baie se prezinta in cele mai frumoase, originale sau indrazneste modele si se poate placa in diferite moduri.

Frumusetea unui perete nu depinde doar de tipul de faianta ales, de materialul sau de culoarea pentru care optati. Modul de placare a faiantei este si el important. Iata catva exemple de placare a faiantei in baie.

Placarea dreapta. Este modul de placare cel mai cunoscut, cel mai clasic, paralel cu peretii. O faianta placata drept in baie este cea care va veni pentru baie cu un stil mai claisc, mai elegant.

alb maro

Placile cu un model de placare dreapt este ideala pentru faianta dreptunghiulara, are un model simplu dar de efect garantat. Dar faianta poate sa primeasca mai mult caracter prin intermediul unei frize.gresie placi mari

Placarea pe diagonala. Placarea faiantei in baie pe diagonala are o multime de avantaje. Pe langa faptul ca va putea camufla eventualele imeprfectiuni ale incaperii, va veni si cu un efect foarte estetic. Dar o faianta placata in diagonala va mari si perspectivele, deci si perceptia cu privire la dimensiunile incaperii.

placare diagonala

Placarea pe diagonala va va ajuta sa va bucurati de cel mai frumos efect decorativ pentru baie. Efectele de aici vor fi foarte interesante.

Placarea tip tabla de sah. Este un mod de placare foarte folosit pentru baie sau pentru bucatarii. Este modul de placare care va va permite sa amestecati doua culori sau doua tipologii de faianta. Si daca va doriti pentru baie un model de faianta care sa evoce sudul, cel mai bine ar fi sa mizati pe un model de faianta care imita teracota.

baie sah alb cu negru

Placarea stil zid de caramida. Are avantajul de a delimita spatiul, de a crea un decor, de a veni cu un efect estetic foarte interesant. Faianta din baie va arata ca si modelul unui zid din caramida.

stil zid baie

Si nu uitati un lucru – atunci cand alegeti faianta pentru baie, trebuie sa tineti cont in primul rand de gusturi, de latura practica a baii si apoi de modul de placare al faiantei.

gresie black

Faianta are un rol decorativ si estetic foarte important pentru casa. Veti reusi sa obtineti cu ajutorul ei si a modului cum este placata un decor original, frumos, estetic, design, contemporan sau traditional, care nu este deloc monoton sau simplu.

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...